Ana Sayfa / Gündem / Super Bowl 2019 (Tom Brady)

Super Bowl 2019 (Tom Brady)

Super Bowl, ABD’de her sene düzenlenen büyük çaplı bir etkinliktir. Super Bowl 2019 sona erdi. Peki, Super Bowl nedir? İşte Super Bowl hakkında bazı bilgiler…

Super Bowl reklam fiyatı ve saniyesi. 2019 Super Bowl reklamları ve fiyatı ile reklam geliri fiyatı. Tom Brady reklam geliri Super Bowl. Super Bowl nedir, ne maçı ve kimler oynuyor tüm merak edilenler. Super Bowl, ABD’de her sene düzenlenen büyük çaplı bir etkinliktir. Super Bowl 2019 sona erdi. Peki, Super Bowl nedir? İşte Super Bowl hakkında bazı bilgiler…

Tom Brady ve Suyer Bowl 2019 tüm merak edilenler ayrıntılar. Super Bowl 2019 ne zaman hangi kanal canlı veriyor ve Super Bowl nasıl izlenir bilgileri. Super Bowl nedir?
Super Bowl, 2019 yılında da heyecan dolu anları sporseverlerle buluşturdu. New England Patriots ve Los Angeles Rams’i karşı karşıya getiren mücadeleyi, 13-3’lük üstünlükle Patriots kazandı.

Pazarı pazartesiye bağlayan gece TSİ 02.30’da ABD’nin Georgia eyaletinin Atlanta kentinde bulunan 71 bin kapasiteli Mercedes-Benz Stadyumu’nda oynanan Super Bowl 2019 mücadelesinde Los Angeles Rams ve New England Patriots takımları karşı karşıya geldi.

Super Bowl’dan devasa reklam geliri
Bu yıl gerçekleştirilen mücadeleyi canlı yayınlayan CBS kanalı, yaklaşık 4 saat canlı yayınladığı etkinlik boyunca gösterdiği 30 saniyelik her reklam için 5,1 ila 5,3 milyon dolar arasında ücret talep etti.

Geçen sene Super Bowl’u yayımlayan NBC kanalının 30 saniyelik her reklam için ortalama 5,24 milyon dolar aldığı ve etkinlikten elde ettiği toplam reklam gelirinin 414 milyon dolara ulaştığı belirtiliyor.

Amerika Birleşik Devletleri başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında, yaklaşık 800 milyon kişinin izlediği Amerika Futbol Ligi finali Super Bowl, birçok büyük marka için vazgeçilmez bir reklam platformu olarak kullanılıyor.

TOM BRADY

Yüz milyonlarca kişiye ulaşacak olmaları sebebiyle birçok büyük şirket, Super Bowl için hazırladıkları reklam filmlerine ekstra çaba sarf ediyorlar. Saniyesine milyonlarca dolar ödenen reklamlar da haliyle oldukça eğlenceli ve izlemesi keyif veren türden oluyorlar. Biz de Super Bowl 2019 sırasında yayınlanan en iyi reklamları bir araya getirerek, sizlere sunmak istedik.

İlginizi Çekebilir

Amasya’da hayvana eziyet eden 5 kişi tutuklandı

Amasya’dda büyükbaş hayvana eziyet eden 5 kişi cezaevine gönderildi. Amasya’nın Suluova ilçesindeki bir et entegre …

Sınırsız Hosting