Ana Sayfa / Manşet / Süper Lig’in en erken golü: 9. saniyede

Süper Lig’in en erken golü: 9. saniyede

Süper Lig’de en erken gol 9. saniyede atıldı. Muhammet Demir, Başakşehir’e 9. saniyede gol atarak rekor kırdı. Süper Lig’in 6. haftasında Gaziantep Futbol Kulübü, Başakşehir’i konuk ediyor. Maçın ilk yarısı, Muhammet Demir’in 9. saniyede attığı golle ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. Muhammet Demir attığı golle Süper Lig tarihine geçti.

Süper Lig tarihinin en erken golü 9. saniyede atıldı. Süper Lig’in en erken golü Gaziantep-Başakşehir maçında Muhammet Demir tarafından atıldı.

Gaziantep FK’nın Medipol Başakşehir karşısında Muhammet Demir ile 9. saniyede kaydettiği gol, Süper Lig tarihinin en erken golü oldu.

Süper Lig’in 6. haftasında oynanan Gaziantep FK-Başakşehir maçı Türk futbol tarihine geçti. Ev sahibi takımın golcüsü Muhammet Demir, 9. saniyede Başakşehir filelerini havalandırmayı başardı.

muhammed-demir-gol.jpg

Başlama vuruşunun ardından savunmadan gönderilen uzun topu, Figueiredo kafa pasıyla Muhammet’e indirdi. Ceza sahasında topu önüne alıp sert şutla kaleci Volkan Babacan’ı çaresiz bırakan Muhammet Demir, Gaziantep FK’yı 1-0’lık üstünlüğe taşıdı. 9. saniyede atılan bu gol Süper Lig’de atılan en erken gol olarak tarihe geçti.

İlginizi Çekebilir

Ergin Ataman’a Siyonist tehdidi

Siyonist İsrailliler Ergin Ataman’ı tehdit etti. ergin Ataman. siyonistlerin hedefinde. THY Euroleague’de Yunanistan ekibi Panathinaikos …

Sınırsız Hosting