Ana Sayfa / Gündem / Survivor 2017 22 Ocak dokunulmazlık
SURVİVOR 2017 İLK ELENECEK İSİM

Survivor 2017 22 Ocak dokunulmazlık

Survivor 2017 ilk elenecek isim ünlülerden mi yoksa gönüllülerden mi olacak bu akşam ani 22 Ocak TV8’de belli olacak. Survivor 2017 ilk ünlü gönüllü yarışmasını gönüllüler kazandı. Ünlüler takımından dokunulmazlık oyununu kaybeden bir kişi lenecek. Survivor 2017 kadrosu ve İlhan Mansız haberleri ise en çok arana oldu. 

Survivor 2017 SMS numaraları yarışmacıların bu akşam yani 22 Ocak belli olacak. TV 8 Survivor 2017 pazar dokunulmazlık oyunu başlıyor. Ünlülerve gönüllüler 2017 Survivor’da İlhan Mnasız arama rekoru kırdı. Survivor 2017 en çok isminden bahsettiren iki yarışmacı İlhan Mansız ve Serhat Akın oldu.

SURVİVOR 2017 İLK YARIŞMA GÜNÜLLÜLERİN

İlhan Mansız Survivor 2017 ünlüler koçu gibi. Gönüllülerde ise henüz takım kaptanı belli değil. 22 Ocak Survivor 2017 yayını da birinci olacak gibi reytinglerde. Survivor 2017 ünlüler gönüllüler kadrosu lik kez bu akşam dokunulmazlık ounu oynayacak. Survivor 2017’te yeşil saçlarıyla dikkat çeken Sariye Şengül, elenebilir. Survivor 2017 ünlüler ve gönüllüler takımı oluşumunda sportif geçmişler dikkat çekiyor. Yarışma öncesi çetin mücadelenin kolayca gözlemlenebileceğini ifade eden Acun Ilıcalı’nın, iki takım arasında yer alacak rekabeti yarışmacı profillerine göre nitelendirdiği anlaşıldı. Peki Survivor 2017 yarışmacıları kimlerdir? İşte, Survivor ünlüler ve gönüllüler takımı

Survivor 2017 bu akşam heyecan dolu yarışmalarla başlıyor. Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından paylaştığı tanıtım videosunda yarışma öncesi iddialı açıklamalarda bulunuyor. Survivor 2017 öncesinde Acun Ilıcalı gelmiş geçmiş en iddialı ünlüler ve gönüllüler kadrosu oluşturuldu diyor..

SURVİVOR 2017 PAZAR YARIŞMACILARI 

Acun Ilıcalı, Survivor 2017 Cumartesi günü yayınıyla reytingleri sildi süpürdü. Survivor 2017 bu akşam ilk yayını ile ekranlara geldi. Acun Ilıcalı’nın sunuculuğunu üstlendiği yarışma programında, yarışmacılar hayatta kalma mücadelesi verecek. Bu yıl geçtiğimiz yıllara göre daha zor bir yarışma olacağını belirten Acun Ilıcalı tanıtımda bu durumu ‘sizlere bir iyi, bir de kötü haberim var diyerek’ anons ediyor.

Survivor yarışmacıları arasında özellikle ünlüler takımında bu yıl dikkat çeken isimler yer alıyor. Ünlü futbolcular İlhan Mansız ve Serhat Akın yarışma da yer alırken, Boksör Adem Kılıççı ve serbest dalışçı Şahika Ercümen dikkat çeken isimler arasında. Sanat dünyasının sevilen isimleri Tarık Mengüç ve Sedat Kapurtu’da ünlüler takımında yer alacak. Yarışmanın en sıra ismi ise DJ Berna olarak tanınan Berna Öztürk oluyor.

Gönüllüler takımında ise yine yarışmalardan tanınan Erdi Ünver ve Berna Keklikler dikkat çekiyor. Ayrıca Kısmetse Olur evinde ün kazanan Eser West’te bu yıl Survivor 2017 kadrosunun dikkat çeken isimleri arasında.

Acun Ilıcalı geçtiğimiz yıl Survivor 2016 bitiminde başka bir formatta bir yarışma düzenledi. Göz6 ismindeki bu yarışmanın şampiyonları 2017 Survivor takımına dahil olmaya hak kazanacaktı. Bu yarışmanın şampiyonları Erdi Ünver ve Berna Keklikler olunca direkt olarak Survivor adasına gitmeye hak kazandılar.

İlginizi Çekebilir

Zorlu binasına silahlı saldırı

Zorlu Holding’e silahlı saldırı. İstanbul’da holding binası kurşunlandı. Şişli’de bulunan Zorlu Holding binasına silahla ateş …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting