Ana Sayfa / Yaşam / Survivor 2017 Gönüllüler’de elenen ilk isim (Erdi mi?)
SURVİVOR 2017 İLK ELENECEK İSİM

Survivor 2017 Gönüllüler’de elenen ilk isim (Erdi mi?)

Dün gece Survivor 2017’nin ilk dokunulmazlık oyununu kazana takım ünlüler oldu. Survivor 2017 ilk elenen isim ise büyük olasılıkla Erdi olacak gibi görünüyor gönüllüler takımında. Gönüllüler takımı SMS numaraları Survivor 2017. Furkan Kızılay’ın başarılı performansıyla Ünlüler Survivor 2017’nin ilk dokunulmazlık ödülünü kazandı. Havuç, ünlüler takımında ne kadar başarılı olduğunu gösterdi. 

2017 Survivor ilk dokunulmazlık oyunu ünlülerin oldu Havuç’un yanı Furkan Kızılay’ın başarılı oyunuyla. Survivor 2017 Gönüllüler takımı ilk elenen isim ve SMS numaraları da belli oluyor. Survivor 2017’de Gönüllüler takımında ismi en çok yazılan isim ise Erdi olacak gibi görünüyor. Ancak Tuğçe Melis Demir, Denisa’da gidebilir. Survivor 2017 Gönülüler takımında bireysel dokunulmazlık oyunu kazanacak isim de çok önemli. Acun Ilıcalı survivor 2017 TV 8 22 OCak günü yayınıyla da reytingleri toplayacak gibi görünüyor.

SURVİVOR 2017 ERDİ ÜNVER KİMDİR?

Erdi daha ilk günden Survivor 2017 gönüllüler takımında takım arkadaşlarıyla ayrı düştü. Göz6 yarışmasıyla tanınan ve yarışmanın şampiyonu olarak Survivor biletini alan Erdi Ünver, 1988 yılında doğdu. İstanbul Bayrampaşa’da yaşayan Erdi Ünver,  Kırklareli’li olup aslen Boşnaktır. Sabit Büyükbayrak Lisesi’nden Mezun olmuştur. Amatör olarak futbol oynamaktadır. Asıl hayali futbolcu menajeri olmaktır.

Erdi Ünver, psikoloji, iletişim ve fiziksel performans karması olarak tanınmladığı Survivor’da şampiyonluk hedefliyor.

2017 SURVİVOR GÖNÜLLÜLERİ İSİMLERİ

Survivor 2017 Gönüllüler Takımı

Gökhan Gözükan,

Fulya Şahin,

Ogeday Girişken,

Denisa,

Elif Şadoğlu,

Eser West,

Burçak Tuncer,

Tuğçe Melis Demir,

Volkan Çetinkaya,

İlginizi Çekebilir

Ankara’da taksi durağına silahlı saldırı

Altındağ’da taksi durağına silahlı saldırı, yaralanan 2 kişinin isimleri. Ankara silahlı saldırı taksi durağına yapıldı. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting