Ana Sayfa / Kadınca / Survivor 2019 elenen yunanlı: Demi

Survivor 2019 elenen yunanlı: Demi

2019 Survivor Türkiye Yunanistan yarışmasında elenen ilk Yunanlı Demi oldu. Demi Survivor 2019 elendi. Survivor 2019’da kim elendi? Türkiye, Yunanistan’a fark attı! İşte Survivor’da adaya veda eden isim

Survivor 2019 ilk elenen yunanlı yarışmacı Demi oldu. 2019 Türkiye Yunanistan Survivor yarışması elenen isim dün gece belli oldu ve yunan Takımından Demi oldu. Survivor 2019’da Türkiye ile Yunanistan yarışmacıları kıyasıya rekabet ediyor. Türk takımı şimdiye kadar ki oyunların çoğunluğunu kazanmayı başardı. Geçtiğimiz günlerde iki dokunulmazlık oyunu oynandı iki oyunu da Türkiye kazanınca Yunan takımı elenmek üzere üç isim belirledi. İlk elemede oylamayı izleyici yaptı. Peki Survivor 2019’da kim elendi? İşte Survivor Türkiye Yunanistan’da adaya veda eden ilk isim…

LOLİTA ELENMEDİ DEMİ ELENDİ

Survivor 2019 kısa bir zaman önce başladı. Türk takımı ile Yunan takımı tamamen profesyonel sporculardan oluşuyor. Rekabetin tam gaz devam ettiği yarışmada gerginlikler şimdiden baş göstermeye başladı. İki dokunulmazlık oyununu da kaybeden Yunan takımı elenmek üzere IUOLIETA, DEMİ ve SYPROS’u belirledi. İlk elemede izleyiciden gelen oylarla adaya veda eden isim belli oldu. İşte Survivor 2019’a veda eden isim…

SURVİVOR 2019’A VEDA EDEN İSİM: DEMİ

Sakis Tanimanidis: Yunan takımından bir yarışmacımız veda edecek. Sadece adaylar için değil takım için de zor bir durum. Hangi takım elemeye kalırsa o takımın sunucusu yer alacak.

Nikos: 
Bugünkü oyun farklıydı. Rakip takım çabuk çözdü. Rakip takımın bu oyunda tecrübeli olduğunu görüyorum.

Yusuf
İki takım da kendi ülkesini en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyor. Karşı takımda çok güçlü isimler var. Gördüğüm eksiklik şu tam olarak odaklanamıyorlar.

Sakis Tanimanidis: Bugün Yunan takımından biri gidecek. Sypros, Ioulieta ve Demi. İlk oylamada izleyici karar verecek.

Survivor’a veda eden isim: DEMİ

BİRİNCİ ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Murat: Bugün Survivor’da yeni bir ödül oyununda karşı karşıyayız. İki dokunulmazlığı da aldınız tebrik ederim. Gelelim ödüle… Kazanan takım süt ve mısır gevreği alacak. Ve iki arkadaşını seçebilecek.

Atakan: Çok inançlı ve istekli bir takımız bu şekilde devam edersek bileğimiz bükülmez. Onlara da başarılar diliyorum. Hafife alınacak bir takım değiller.

Hakan: Seçim anında ve taktiksel hatalar yaptık. Motivasyonumuzu topladık. Kaybettiğimiz her oyunda insanımızı temsil ediyoruz hem olumlu hem olumsuz anlamda.

KADINLARDA: MELİSA

ERKEKLERDE: SYPROS

Melisa: Yüzde 50 benchti benim için. Arkadaşlarımın beni motive etmesi sayesinde kazandım. Gönlüm isterdi ki beşimizi birden seçebilmek. Sude ve Ecem demek istiyorum.

ADALARDA NELER OLUYOR?

Hikmet: İlk mağlubiyeti aldık. Hemen kavgalar başladı.Tek sebebi yanlış eşleşmelerdi.

Seda: Oyun çok saçma geçti. Hiçbir taktik yoktu. Tak tak aldılar baka kaldık.

Yusuf: Yanlış eşleşme nedeniyle fark açıldı. Bu nedenle kaybettik oyunu.

Bora: Bir oyun kaybettik. Çatlak sesler çıkmaya başladı.

OYUNDA SİNİRLER GERİLDİ!

İKİNCİ ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Seda: Kararda yanlışlık yaptık. Ama ders çıkardık.

Yusuf: Biz parkurda çok öndeydik rahat kazanıyorduk. Dünkü ödül çok önemliydi. Karnımız çok açtı.

Türkiye: 10  Yunanistan: 3

Acun Ilıcalı: Oyun içerisinde Yunanlılarla başa baş gittiniz. Onlar da önemli sporcular. Sistemi iyi çözdünüz. Bugünün yıldızı Bora idi.

Bora: Bugün gerekeni yaptık. Çok mutluyuz. Çok değerli bir takıma karşı yarışıyoruz. Bunu bilmelerini istiyorum.

Kader: Çok açtık ve buna çok ihtiyacımız vardı.

İlginizi Çekebilir

Yusuf Yazıcı evlendi

Yusuf Yazıcı ile Melisa Aslı Pamuk evlendi.  Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk’un ile milli futbolcu …

Sınırsız Hosting