Ana Sayfa / Kadınca / Survivor 2019 elenen Yunanlı Tony

Survivor 2019 elenen Yunanlı Tony

Tony Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmasından elendi. Dün gece Survivor 2019 elenen yarışmacı belli oldu. Survivor’da bu akşam eleme heyecanı vardı. Beyaz Takımdan Tony ve Kyriakos eleme adayları olmuştu. Tony, sayı almakta güçlük çeken ancak sürekli tartışma yaratan bir yarışmacı ancak daha önce birçok kez eleme potasına girip kurtulmayı başarmıştı. Kyriakos ise birçok yarışmacıya göre arka planda kalan sakin bir isim, son zamanlarda kendini geliştirmiş ve sayı almaya başlamıştı. Yunan halkı SMS oylaması yaparak Dominik’e veda edecek ismi belirledi. Peki Survivor son bölümde kim elendi, kim gitti?

TV 8 Survivor 2019 dün gece elenen Yunanlı Yarışmacı Tony oldu. Survivor’da SMS oylaması sonucu bir kişi daha adaya veda etti. Son bölümlerde Beyaz takım iki dokunulmazlık oyununu da kaybetmiş ve elenmek üzere 2 Yunan yarışmacı belirlemişti. Kurallara göre Türk ve Yunan yarışmacılar sırayla eleniyor. Geçen hafta Siyah Takımdan Melisa elenmişti. Beyaz Takım eleme adayları olarak Tony ve Kyriakos’u aday gösterdi. Peki Survivor’da kim elendi, kim gitti? İşte Survivor’a veda eden isim…

SURVİVOR’DA BU HAFTA ELENEN İSİM: TONY

ADA KONSEYİNDE NELER KONUŞULDU?

Sakis: Kimin kalıp kimin eleneceğinin belirleneceği ada konseyine hoşgeldiniz. Adaylardan biri Tony, biri de Kyriakos. Moralinizin yüksek olduğunu görüyorum bu normal, birleşme partisi yaklaşıyor. Bu konseyde sonra birleşme olacak. İki kişiden biri bu partiyi göremeyecek. Seyircilerimiz Pazar günü birleşme partisini izleyecek. Cumartesi günü yarışmacıların karışık olduğu takımla prodüksiyon ekibinin maçı olacak. Şimdi veda anına gelelim. Tony sanırım Katerina ile bir gerginlik yaşamışsınız neler oldu?

Tony: Dünkü best of yarışmasında bir patlama yaşadım.Herkese karşı değildi. Zaten Panagiotis ile konuştum. Çünkü Spyros benimle dalga geçerken gülenlerden birisi de oydu. Bundan dolayı güzel olmayan bir laf ettim. Katerina için değildi o sadece benim yanımdaydı. O da hoşuna gitmeyen bir laf duyunca konuşan biri. Gereksiz ve kötü konuştum.

Katerina: Bu şekilde davrandım çünkü ailemden bana küfür edilmesine izin vermemeyi öğrendim.Bana değil takımına küfretti ve bunu asla kabul edemem.

Sakis: Sizlere Survivor’a veda edecek ismi açıklayacağım.

Kyriakos: Burada Türkler ve Yunanlar güzel vakit geçirdik. Öyle arkadaşlarım oldu ki hiçbir zaman var olacaklarına inanmazdım. Survivor’a devam etmek istiyorum. Kötü başladım ama kendimi geliştirdim.

Tony: Kalmak istiyorum, özellikle birleşmeye bu kadar yaklaşmışken. Bu son gecem olabilir. Halk karar veriyor. Kimi kırdıysam özür dilerim. Burası bir yarışma dışarıda gerçek bir hayat var.

Survivor’da SMS oylaması sonucu adaya veda eden isim: TONY

Tony: Kendi takımımla zaten adada konuşmuştum. Bekledikleri gibi çıkmadım. Çok uğraştım ama olmadı. Üzdüğüm herkesten özür dilerim.

İlginizi Çekebilir

Wanda Nara yetişkin içerik üreticisi oldu

Wanda Nara en özel anlarını parayla teşhir etmeye başladı. Icardi’nin eşi Wanda Nara +18 içerik …

Sınırsız Hosting