Ana Sayfa / Kadınca / Survivor 2021 dün gece elenen

Survivor 2021 dün gece elenen

Survivor 2021’de büyük şok. Dün gece Survivor 2021 elenen yarışmacı kim oldu. Batuhan Survivor 2021 potaya girdi eleme terleri döktü ve ilk kez isyan etti. Heyecan yaratan iletişim ödülü oyunu öncesi sembol için yarışmacılar karşı karşıya geldi. Ardından ödülü oyunlarının kazananının netleşmesi ile takımlar, adadan gidecek bir isim için eleme konseyine gitti. Ünlülerden bir isim ve gönüllülerden de iki kişinin çıktığı elemede SMS birincileri de belirleyici oluyor. Peki, Survivor kim elendi, iletişim ödülünü hangi takım kazandı? İşte, eleme adayları…

Dün gece Survivor 2021 elenen yarışmacı ve Survivor’da büyük şok. Survivor 2021 şampiyon adayı elendi dün gece. çağrı ilk kez SMS birincisi oldu ünlülerde ve Batuhan’ı ateşe attı.

SURVİVOR 2021 DÜN GECE YAŞANANLAR

Survivor 2021 yarışmasında iletişim oyunu gerçekleşti. Yarışmacılar kritik sembol oyunu ardından sevdikleri için iletişim oyunu parkuruna çıktı. Her hafta farklı ödüllerle yakınlarından, arkadaşlarından ve ailelerinden haber alabilen oyuncular 23 Mart Survivor iletişim ödülü içi kıran kırana yarıştı. Sonrasında eleme adayları arasında yapılacak ada konseyinde bir kişi Survivor’a veda edecek. İşte, Survivor’a veda eden isim.

SEMBOL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Haftanın sembol oyunu, sıcak havada yarışmacıları oldukça zorlayan denge oyunuydu. Oyun sonunda ise kazanan takım menemen yiyebilecekti. Kadınlarda sembolü kazanan gönüllülerden Aleyna Kalaycıoğlu olurken ünlülerde Sergen sembol sahibi oldu. Sergen ödül için yanından Çağrı, Doğan ve İlayda’yı götürdü. Aleyna ise; Ayşe, Hanzade ve Aleyna Çalışkanı aldı.

SURVİVOR 23 MART İLETİŞİM ÖDÜLÜ NEDİR?

En duygulu ve kıyasıya geçen mücadele olan iletişim oyunu ekrana geldi. Yarışmacılar bu oyunu kazanmaları durumundan heyecan yaratan bir ödül almış olacak. Ünlüler kazanırsa bir aile yakınlarıyla canlı mesajlaşabilecekler. Gönüllülerin kazanması durumunda ise ailelerinden gelen elektronik postayı okuyacaklar. Öte yandan iki takım da müzik dinleme şansını yakalayabilecek.

SURVİVOR İLETİŞİM ÖDÜLÜNÜ HANGİ TAKIM KAZANDI?

Parkurdan ziyade bir puzzel oyunu ile karşı karşıya gelen yarışmacılar kazanmak için her şeylerini ortaya koydu. Kıran kırana yarışmada skor ünlülerin üstünlüğü ile 9 – 7 oldu. Melis’in sayısı ile kazanan ünlüler takımı oldu.

SURVİVOR KİM ELENDİ?

Parkurlarla ve yarışmacılarla izleyeni ekrana kitleyen Survivor 202’de yine haftanın eleme konseyi gerçekleşti. Ünlüler takımından ilk çıkan isim Gonca olmuştu. gönüllülerin ikinci dokunulmazlığı kaybetmesiyle de Hanzade ve Aleyna Çalışkan olarak iki isim birden eleme potasına gitti. Ancak henüz adaya veda eden isim netleşmedi.

Ünlüler takımında SMS birincisi Çağrı oldu. Gönüllüler takımının birincisi olarak da Poyraz ismi açıklandı. Çağrı, ünlüler takımından ikinci eleme adayı olarak Batuhan’ın adını verdi, Poyraz ise Ayşe’yi potaya gönderi.

SURVİVOR 2021 23 MARAT ELENEN İSİM: Gonca oldu

SURVİVOR STEVEN KİMDİR?
Demokratik Kongo Cumhuriyeti’nde dünyaya gelen Salam 2011 yılında Türkiye’ye geldi. Lise ve üniversite öğrenimini Türkiye’de tamamlayan Salam geçtiğimiz sene Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nden mezun oldu. Spor bilimleri fakültesinde futbol antrenörlüğü okuyan Salam amatör olarak futbol da oynadı. Geçen sezon şampiyon olarak 1. Amatör Lig’den Süper Amatör Lig’e yükselen İzmir Karayollarıspor’da futbol oynayan Salam Survivor’da da şampiyonluk istediğini söylüyor.

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Sınırsız Hosting