Ana Sayfa / Ekonomi / Survivor 2022 yarışmacı maaşları

Survivor 2022 yarışmacı maaşları

Survivor All Star 2022 hangi yarışmacı ne kadar maaş alıyor. Survivor yarışmacıları hatalık ücretleri sızdı. Survivor 2022 All Star yarışmacıların aldıkları para kim ne kadar para alıyor. survivor All Star en yüksek ücret alan hangi yarışmacı bilgisi. Survivor All Star’da Acun Ilıcalı’nın yarışmacılara ödediği haftalık ücretler ortaya çıktı. En yüksek maaş alan yarışmacı ise şaşırttı.

Survivor All Star 2022 yarışmacıların haftalık ücretleri belli oldu. Survivor’da en yüksek ücret alan yarışmacılar kim ve haftalık ne kadar para alıyorlar bilgisi. Acun Ilıcalı Survivor yarışmacılarına haftalık kaç para ödüyor en yüksek ücret alan Survivor yarışmacıları kimler bilgisi.

Uzun süre adada yaşam mücadelesi veren Survivor yarışmacılarının herhangi bir ücret alıp almadığı yıllarca en çok merak edilenler arasında yer aldı.

Acun Ilıcalı’nın yarışmacılara haftalık ödediği maaşları ortaya çıktı.

Survivor’da yarışmacılara günlük hayatlarında kazandıkları ücretler baz alınarak ödeme yapıldığı iddia edildi.

Yarışmacının tanınırlığı ve kazancının yüksek olması ise, ödeme miktarını belirleyen faktörler arasında.

 İşte Survivor All Star yarışmacılarının kazandığı ücretler:

Sude Burcu: 5 bin

Anıl Berk Baki: 6 bin

Merve Aydın: 6 bin

Berkan Karabulut: 6 bin

Barış Murat Yağcı: 7 bin

Sema Aydemir: 8 bin

Adem Kılıççı: 9 bin

Nagihan Karadere: 9 bin

Batuhan Karacakaya: 9 bin

Ayşe Yüksel: 9 bin

Atakan Arslan: 9 bin

Ogeday Girişken: 10 binNisa Bölükbaşı: 10 bin

SURVİVOR 2022 BİRLEŞME PARTİSİ KAZANANLARI

Tv 8 erkanlarının sevilen yarışma programı Survivor All Star 2022, seyirciler tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Bireysel dokunulmazlık oyunları sonrası Survivor birleşme partisine gidecek yarışmacılar belli oluyor. Dokunulmazlık oyununu kazanarak birleşme partisine gitmeyi garantileyen ilk isimler Berkan ve Elif olmuştu. Peki, Survivor’da birleşme partisi ikinci oyunu kim kazandı? İşte, 5 Mart Survivor birleşmeyi garantileyen isimler…

SURVİVOR ALL STAR 2022 BİRLEŞME PARTİSİ OYUNUNU KİM KAZANDI? 

Kadınlar mücadelesinde finalde Sema ve Nagihan yarıştı. Nagihan, Sema’yı 3-0’lık skorla geçerek birleşme partisine gitmeye hak kazandı. Erkekler mücadelesinde ise finalde Avatar Atakan ve Anıl karşılaştı. Gönüllüler takımından Anıl dokunulmaz olan isim oldu. Survivor’da birleşme partisi öncesi 3 haftada 6 kişinin eleneceği Acun Ilıcalı tarafından açıklanmıştı. Elif, Berkan, Anıl ve Nagihan üç hafta daha Survivor’da kalacağını garantileyen isimler oldu.

İlginizi Çekebilir

FED yeni faiz kararı

FED son faiz kararı açıklandı. FED faizi sabit tuttu. FED kararı sonrası dolar ve para …

Sınırsız Hosting