Ana Sayfa / İlginç / Survivor 2023 kim elendi

Survivor 2023 kim elendi

Survivor 2023 geçmiş survivor’ları aratıyor. Acun Ilıcalı’nın bankamatiği kabul edilen ve TV 8 ekranlarıda sürekli panoroması, extrası ile yayınlanan Survivor 2023 beklenen ilgiyi ve reyştingi alamıyor mu sorusu gündemde. Survivor 2023 yarışmacıları hem potansiyel hem de kariyer olarak geçmiş yıllardaki yarımaların ve yarışmacıların gerisinde kaldı. bir turabi, ir Hilmicem bir Poyraz yeni sezonda çıkmıyor. Diğer survivor şampiyonları saymıyoruz bile yorumları yapılıyor. 

Survivor 2023 dün gece kim elendi sorusu yine soruluyor ancak 2023 survivor beklenen ilgiyi henüz görebilmiş değil. survivor sunucusu murat bile geçmiş yıllardaki heyecanından hevesinden uzak yarışma sunuyor. Acun Ilıcalı ise beklenen ilgiyi görmediği öne sürüler Survivor 2023’ü canlandırmak için yeni ünlü ve tanıdık survivor yarışmacılarını tekrar Ada’ya götürme çabasında deniyor.

SURVİVOR 2023 PERFORMANSLARI YERLERDE

TV 8’in neredeyse tüm yayın akıını kaplayan survivor 2023 ve yan programları medya desteğine rağmen geçmiş yılları mumla arıyor. survivor 2023 yarışmacılarının performansı ise sıradan bir yarışma foramıtından öteye geçemiyor deniliyor. şuana kadar 2023 Survivor yarışmmacıları beklenen azmi ve hırsı gösteremedi. Üstelik ünlüler kadrosundan Ada’ya götürülen Ümit erdim, Berdan mardini ve Seçkin Piriler gibi isimlerin de erken havclu atması yapımcı Acun Ilıcalı’yı yeni arayışlara itiyor.

BOL ABONELİ YARIŞMACILAR SMS’LA KAZANDIRACAK GİBİ

Öte yandan Survivor 2023’e alınan bol aboneli sosyal medya fenomenleri ise Survivor 2023’ten ziyade kendi abonelerini mutlu etmenin ve abone sayılarını arttırmanın peşinde. Survivor denince akla gelen zorluk, parkuru yarmak tabirleri bu sene için geçerli değil. Survivor 2023 yarışmacıları adeta 5 yıldızlı tatil köyüne dinlenmeye gelmiş arada hadi ayıp olmasın bir aktivite yapalım havcasındalar. bu da reytingerin beklenen düzeyde olmamasına neden oluyor. Şimdi bu yazıyı Acun medya ekibinden okuyanlar hemen bu kadar da olmaz önyargılı yazılmış bir yazı denebilir. Ancak habermüdürü. com okuyucuları iyi biliyor ki Survivor yarışmalarının en fazla haberini yapan ve yarışmacılarla ilgili bilgi veren site bu. Dolayısıyla Acun Ilıcalı ve ekibi bu yazıdaki eleştiri gibi gördükleri yerleri işaretlemeli ve ona göre yeni bir akış yapmalılar yşarışmada.

SAATLERCE SURVİVOR İZLEMEK Mİ?

Survivor başladığı zaman TV 8’de saatlerce başında oturmak gerekiyor. hele reklam kuyaşkları izleyiciyi hemen baka kanala yönlendiriyor çünkü kimse oturup 25 dakika reklam izlemez. Tamam kanal para kazanmak için bunu yapıyor ancak süre ayarlaması maalesef izleyiciyi kaçırıyor ve Survivor’un heyecanını azaltıyor.

Gelelim Survivor 2023 kim elenir sorusuna. Bu aşamada Survivor 2023 ünlüler ve gönüllüler takımından kim gitse yazık oldu denemez gerçekten performaslar yerlerde sürükleniyor.

Birkaç survivor yarışmacısı dışında birçok Survivor 2023 yarışmacısı hala nerede olduklarının nasıl bir yapım içinde bulunduklarının farkında değil. Yarışmacılar geçmiş yıllarda olduğu gibi kendilerini halıkın büyük ilgi gösterdiğini zannediyor. Oysa atandaş Survivor’u sadece günlük yayamın zorluğundan bir parça olsun uzaklaşmak için seyrediyor.

GİZLİ SEMBOLLER, GİZEMLİ İŞARETLER SURVİVOR’DA

24 Ocak Survivor 3. dokunulmazlık oyununu kim kazandı, üçüncü eleme adayı kim oldu?

24 OCAK 2023 SURVİVOR ÜÇÜNCÜ DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Üçüncü dokunulmazlığı kazanan yarışmacı henüz belli olmadı. Dokunulmazlık oyunu sonrasında üçüncü dokunulmazlığı kazanan yarışmacı belli olduğunda haberimizi güncelleyeceğiz.

24 Ocak Survivor 3. dokunulmazlık oyununu kim kazandı, üçüncü eleme adayı kim oldu?

YOKLUK ADASINA KİMLER GİTTİ?

Yokluk adasını ilk eleme adayı Ünlüler takımından Yusuf Güney. Gönüllüler takımından ikinci eleme adayı Aziz gitti. Ayrıca Gönüllüler takımının seçtiği üçüncü aday Fatih yokluk adasına dahil oldu.

İlginizi Çekebilir

Dünyanın en güçlü böceği Hakkari’de

Gergedan böceği dünyanın en güçlü böceği oldu ve Türkiye’de bulundu. Dünyanın en güçlü böceği Hakkari’de …

Sınırsız Hosting