Ana Sayfa / Kadınca / Survivor 2024 dün gece elenen 8 Şubat

Survivor 2024 dün gece elenen 8 Şubat

Dün gece Survivor 2024 All Star kim elendi, Ersin mi Bozok mu? Ersin Korkut Survivor 2024 All Star elendi mi? Survivor 2024 All Star Bozok elendi mi sorusu. Survivor All Star 2024 dün akşam, Sercan, Yaman ve Yunus Emre elenme potasından çıktı Ersin ve Bozok’ta biri elendi. 

Survivor 2024 All Star dün gece elenen isim kim oldu, Ersin mi Bozok mu bilgisi haberimizde. Sercan, Yaman, Yunus Emre, Mustafa Kemal kurt ve Bozok eleme adaylarıydı.

Survivor 2024 Bozok ve Ersin son ikiye kaldı ve birbirleriyle kıyasıya yarıştılar.

8 ŞUBAT SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİM?

Bu hafta eleme potasında 6 aday bulunuyor.

İşte adaylar:

Survivor kim elendi? 8 Şubat Perşembe Survivor'da kim elendi?

Survivor kim elendi? 8 Şubat Perşembe Survivor'da kim elendi?

SURVİVOR KİM ELENDİ?

Bozok ve Ersin arasındaki karşılaşmalar Bozok7un üstünlüğü ile tamamlandı. Ersin Korkut böylelikle Survivor 2024 All Star yarışmasından elenen son isim oldu.

SURİVOR 2024 ALL SATAR YENİ KATILAN İSİMLER

Survivor 2024 All Star kadrosuna dahil edilecek yeni isimler belli oldu. Acil durum konseyi yapan Acun Ilıcalı, Turabi ile Nihat’ın sağlık sorunu nedeniyle yarışmaya devam edemeyeceğini açıkladı ve üç yeni ismin adını verdi.

ÜÇ YENİ İSİM KİM?

Turabi ve Nihat’ın veda haberi ardından kadroya katılacak yeni isimler merak edildi.

Haberi veren Ilıcalı, “Kırmızı takıma yeni yarışmacılar gelecek. Ve Survivor’daki son kadroların oluştuğunu düşünüyoruz. Artık sakatlıklar olmazsa yeni yarışmacı gelmeyecek. Kırmızı takıma gelecek. Gelecek yarışmacı bir şampiyon. Avatar Atahan geliyor. İkinci yarışmacı Hilmi Cem.” ifadelerini kullandı. Öte yandan yedeklerden gelecek olan kadın yarışmacının da Sema Aydemir olduğu öğrenildi.

SEMA AYDEMİR NECİ VE KİM

Türk eski kısa mesafe koşucusu Sema Aydemir, 17 Ağustos 1985 tarihinde dünyaya geldi. 2017 ve 2018 Survivor ünlüler kadrosunda yer aldı. 2022’de de Survivor All Star yarışmasında mücadele etti. Türk çekiç atma sporcusu olan eşi Eşref Apak’tan 2016 yılında boşandı.

HİLMİ CEM İNTEPE NECİ VE KİM

Hilmi Cem İntepe, 1992’de Muğla’nın Menteşe ilçesinin Yenice Mahallesi’nde dünyaya geldi. 18 yaşına kadar Bodrum’un Güvercinlik Mahallesi’nde yaşadı. 17 yaşında Latin danslarına yazıldı ve birçok kere salsada Türkiye Gençler Şampiyonu oldu. Ekranlara ilk defa Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasıdaki dans gösterisiyle çıktı. 2013’te Survivor yarışmasına katıldı ve yarışmadan birincilikle ayrıldı. Daha sonra Survivor All Star’a da katıldı.

İlk oyunculuk deneyimini Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Yavuz karakteri ile yaptı. Sonrasında Çalıkuşu, Stajyer Mafya, Çılgın Dersane 4: Ada gibi dizi ve filmlerde rol aldı.

AVATAR ATAKAN NECİ VE KİM?

Atakan Arslan, 27 Ağustos 1989 tarihinde Sivas’ta dünyaya gelen Avatar lakaplı Çağan Atakan Arslan, spor hayatına basketbol ile başlamıştır. 2011 yılında Özbekistan’da 5.000 rakip taraftarın önünde Özbek rakibini finalde nakavt ederek IFMA Muay Thai Dünya Şampiyonu unvanını kazanmış ve bu alanda ülkesine büyük erkeklerdeki ilk altın madalyayı getirmiştir.

Kickboks kariyerinin önemli olaylarından biri de, dünyanın kickboks organizasyonlarından biri olan Glory World Series ile yaptığı anlaşmadır.

2016 yılında Survivor Ünlüler Gönüllüler programında Ünlüler takımına dahil olan Avatar Atakan, 5 ay süren zorlu mücadele sonrası Survivor şampiyonu olmuştur

TURABİ YARIŞMADAN ÇEKİLDİ

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star’da beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele etmesine rağmen Survivor’a gelen ve yürürken baston kullanan eski şampiyon Turabi Çamkıran, rahatsızlığı nedeniyle yarışmadan çekildi. Turabi’nin sakatlığından dolayı yarışmaya devam edemeyeceğini söyleyen Acun Ilıcalı, 3 ismin de kadroya dahil olacağını duyurdu.

“TURABİ’DEN GELEN HABER İYİ DEĞİL”

Konseyde Turabi’nin sağlık durumu hakkında açıklama yapan Acun Ilıcalı, “Survivor’da Turabi kısa sürede büyük iz bıraktı. Geçtiğimiz hafta oyuna çıkarken sakatlığı oldu. 5 gün boyunca doktoruyla Turabi görüştü. Sonunda Turabi’den gelen haber maalesef iyi değil. Turabi yarışmanın geleceğiyle ilgili verdiği kararı bize açıkladı. Survivor All Star’a devam edemeyeceğini söyledi” dedi.

SEDA OCAK’TAN ACUNA YALVARMA

Uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden ve tedavisinin ardından Survivor All Star’a gelen Turabi Çamkıran ve Nihat Altınkaya, sağlık sorunları nedeniyle yarışmaya veda etti. Konseyde konuşan Acun Ilıcalı, Hilmi Cem, Sema Aydemir ve Avatar Atakan’ın geleceğinin müjdesini verince Mavi takım yarışmacılardan Seda Ocak, ikizi Sema ile aynı takımda olmak için dil döktü.

“BİR KERECİK AYNI TAKIMDA OLALIM”

2017, 2018 ve 2022 yılında Survivor’da mücadele eden Sema Aydemir’in Kırmızı takıma geleceğini öğrenen Mavi takım yarışmacılarından Seda Ocak, ikiziyle aynı takımda olmak istedi. Ailesinin çok üzüldüğünü söyleyen Seda, “Çok mutlu oldum ama ne diyeceğimi bilemiyorum. Bir kere aynı takımda olalım Acun abi zaten düşman kardeş gibi görüldük. Bir kerecik aynı takımda olalım oylama yok zaten. Lütfen lütfen… Gerçekten annem babam çok üzülüyorlar. Ne yendiğime sevinebiliyorlar ne onun yendiğine sevinebiliyorlar. Hep birimiz aç hep birimiz sefalet hep birimiz üzgün. Gerçekten hasta olmuşlar. Oylamada yok lütfen” ifadelerini kullandı.

İkizi Sema Aydemir'in Survivor'a geleceğini öğrenen Seda Ocak dakikalarca dil döktü: Aynı takımda olalım

İkizi Sema Aydemir'in Survivor'a geleceğini öğrenen Seda Ocak dakikalarca dil döktü: Aynı takımda olalım

İlginizi Çekebilir

Ben Bu Cihana Sığmazam ve Aldatmak final yapıyor

Aldatmak dizisi final bölümü, Ben Bu Cihana Sığmazam final bölümü. Final yapacak 2 dizi. atv …

Sınırsız Hosting