Ana Sayfa / Sağlık / Survivor 2024 Gizem diskalifiye oluyor

Survivor 2024 Gizem diskalifiye oluyor

Gizem Memiç sakatlığı nedeniyle Survivor 2024 yarışmadan ayrılıyor. Survivor 2024 Gizem diskalifiye oldu sakatlığı ciddi acil ameliyata alınacak deniyor. Survivor’ın yayımlanan son fragmanıyla birlikte izleyiciler büyük şok yaşadı. Fragmanda Survivor’da sevilen isimlerden olan Gizem Memiç 3. Dokunulmazlık oyununda büyük bir tahliksizlik yaşadı. Peki, Survivor Gizem Memiç eleniyor mu? Survivor Gizem Memiç’in sağlık durumu nasıl?

Survivor Gizem Survivor 2024 diskalifiye oluyor. Survivor sakatlanan Gizem Memiç dizinden ameliyat olacak iyileşmesi aylar sürebilir. Acun Ilıcalı konseyde Gizem Memişç’in sakatlığının ciddi olduğunu açıkladı.

Bu akşam 18 Mart Pazartesi günü ekranlara gelecek Survivor’un fragmanı yayımlandı. Son fragmanıyla birlikte izleyiciler büyük şok yaşadı. Peki, Survivor Gizem Memiç eleniyor mu,? Survivor Gizem Memiç’in sağlık durumu nasıl?

GİZEM MEMİÇ ELENECEK Mİ?
Bu akşam oynanacak 3. Dokunulmazlık oyununda Aysu ile mücadele eden Gizem tüm hızıyla parkurda yarışırken denge tahtasında dengesinin bozulmasıyla yere düşüyor. Bu düşme sonucu bacağı ters dönen Gizem acılar içinde yerde kıvranıyor.
SURVİVOR GİZEM’İN SAĞLIK DURUMU NASIL?
Fragmandan büyük bir sakatlık yaşadığını anladığımız Gizem’in ambulans ile hastaneye götürülmesi olayın ciddi bir durum olduğunu gösteriyor. Gizem’in diskalifiye olup olmayacağı bu akşamki bölümde belli olacak. Belli olduğunda yer vereceğiz.

GİZEM MEMİŞ NECİ KİM NERELİ

Survivor 2022’ye yedek yarışmacı olarak katılan 2010 Miss Turkey Güzeli Gizem Memiç yarışmanın yeni bölümünde görüldü. Peki, Gizem Memiç kimdir? Gizem Memiç boşandı? Gizem Memiç kaç yaşında, nereli? Gizem Memiç hayatı ve biyografisi nedir? İşte detaylar haberimizde…

SURVİVOR GİZEM MEMİÇ KİMDİR?

Survivor Gizem Memiç, 16 Mayıs 1990 tarihinde doğdu. Türk model ve güzellik kraliçesi. 1 Nisan 2010 tarihinde Miss Turkey seçilmiştir.

Tacını bir önceki yılın kraliçesi Miss Turkey 2009 Ebru Şam’dan aldı. Türkiye’yi hem Miss World Dünya Güzellik Yarışması’nda hem de Miss Universe Kâinat Güzellik Yarışması’nda temsil etti.

Bilkent Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı mezunudur.7 Şubat 2016 tarihinde başlayan Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında Gönüllüler takımında yer aldı. Yarışmanın 115. gününde adaya veda ederek Survivor 2016’da 10. oldu. Gizem Memiç bir süredir birlikte olduğu Burak Mert ile 2018 yılında evlendi.

İlginizi Çekebilir

Elektronik sigarada uranyum ve kurşun bulundu

Elektronik sigara içenlerde kurşun ve uranyum izine rastlandı. Elektronik sigaralarda çok büyük tehlike. Sigara ve …

Sınırsız Hosting