Ana Sayfa / Kadınca / Survivor All Star elenen Aşkım 2022

Survivor All Star elenen Aşkım 2022

Aşkım Survivor All Star 2022 elenen yarışmacı oldu dün gece. Dün gece Survivor 20222 kim elendi sorusunun yanıtı Aşkım oldu. Survivor Aşkım ile ilgili bilgiler araştırılıyor. Aşkım Burçe Tunay, Survivor 2022’ye yedeklerden dahil oldu. Ünlüler takımı kadrosunda yer alan yarışmacı bu hafta eleme potasında yer alıyor. Peki, Survivor Aşkım kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu kaç? İşte Aşkım Burçe Tunay hakkında bilgiler

Dün gece Survivor All Star 2022 kim elendi sorusu. Aşkım Survivor 2022 elenen isim oldu.

AŞKIM NECİ KİM

Survivor Aşkım’ın kaç yaşında, nereli olduğu ve boyu merak ediliyor. Survivor eleme potasında Aşkım Burçe Tunay’da yer alıyor. 2000 doğumlu olan Survivor Aşkım, Mersin’de düzenlenen Trampolin Cimnastik Türkiye Şampiyonası’nda I. Seri ve II. Seri deki başarısı ile Türkiye Şampiyonu olmuştur.

SURVİVOR AŞKIM KİMDİR?

Aşkım Burçe Tunay 2000 doğumludur. İstanbul Akademik Cimnastik Spor Kulübü olan Aşkım daha önce ünlüler takımı kadrosunda yarışmıştı. Yarışmaya bu sene de yedeklerden dahil olan Aşkım Burçe Tunay, 12-13 Ekim 2013 tarihlerinde Mersin’de düzenlenen Trampolin Cimnastik Türkiye Şampiyonası’nda I. Seri ve II. Seri deki başarısı ile Türkiye Şampiyonu olmuştur. Aşkım Burçe Tunay 1.62 cm boya sahiptir.Aşkım Burçe Tunay kendini şu şekilde tanımlıyor;

12.05.2000’de İstanbul’da doğdum. 2006 yılına kadar İstanbul’da yaşadım. 2006 yılında ailecek Kayseri’ye taşındık. 2007 yılında cimnastik yapmaya başladım. 2010 yılında İstanbul’a geri döndük. 2010’dan beri İstanbul’da yaşıyorum. 2013 yılında milli takım sporcusu oldum.

SURVİVOR’DA İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Ünlüler ve gönüllüler iletişim ödülü parkurunda mücadele ediyor. Oyunun ödülü ünlüler için arkadaşlarından elektronik posta, gönüllülerin ödülü de arkadaşlarından fotoğraflı mesajlar oldu.

Kadınlar mücadelesinin kazananı gönüllüler olurken erkeklerde de kazanan yine gönüllüler takımı oldu. İletişim ödülünün kazananı bu hafta da gönüllüler takımı!

Acun Ilıcalı, ada konseyinde yeni sistem hakkında konuşarak, ”Perşembe, cuma, cumartesi günü iki kadın iki erkek dokunulmazlık sahibi olacak. Haftada iki eleme, üç hafta içinde 6 eleme gerçekleşecek.” ifadelerini kullandı. Diğer yandan ise sürgün adasının bittiği belirtildi. Kapanışı ise Yasin ile Gökhan yaptı.

İlginizi Çekebilir

Wanda Nara yetişkin içerik üreticisi oldu

Wanda Nara en özel anlarını parayla teşhir etmeye başladı. Icardi’nin eşi Wanda Nara +18 içerik …

Sınırsız Hosting