Ana Sayfa / Gündem / Survivor All Star’a Tuğçe Melis Demir de girdi

Survivor All Star’a Tuğçe Melis Demir de girdi

2022 Survivor All Star yarışmacıları kimler oldu belli oldu. Survivor Tuğçe Melis Demir, Survivor All Star 2022 yarışmacısı oldu. Acun Ilıcalı, Survivor All Star’a yönelik çalışmalarını hızlandırmaya başladı. Ilıcalı, Survivor All Star için Tuğçe Melis Demir’e teklif götürdü.

Survivor All Star 2022 Tuğçe Melis Demir de katılıyor. Acun Ilıcalı, survivor All Star için yarışmacı seçmeye devam ediyor.

Acun Medya’nın sahibi olan aynı zamanda Survivor yarışmasının da telif haklarını elinde bulunduran Acun Medya’nın yeni düzenleyeceği Survivor All Star’a gidecek isimler merak ediliyor.

SURVİVOR ALL STAR 2022 KİMLER VAR?

Acun Ilıcalı ise gidecek isimleri yavaş yavaş açıklamaya başladı. Açıkladığı isimlerden birisi ise sürpriz oldu.

2017 yılında ekranlara gelen Survivor yarışmasında kendinden bir hayli söz ettiren yarışmacı Survivor All Star’a katılıyor.

Son dakika gelen haberlere göre; Survivor All Star için Acun Ilıcalı’nın Tuğçe Melis Demir’in katılmasını istediği yarışmacılar arasında yer aldı.

Acun Ilıcalı gönderdiği teklif sonrası Survivor Tuğçe Melis Demir’in bu duruma sıcak baktığı ve Survivor All Star için teklifi kabul ettiği öğrenildi.

İlginizi Çekebilir

Mustafa Sandal’ın 1 Mayıs paylaşımı

Mustafa Sandal, 1 Mayıs saraçhane fotosu üzerinden çağrı yaptı. Mustafa Sandal’ın 1 Mayıs paylaşımı etkileşim …

Sınırsız Hosting