Ana Sayfa / Yaşam / Survivor Anıl neci, nereli, yaşı (Anıl Karakurt)
ANIL KARAKURT NERELİ KİM

Survivor Anıl neci, nereli, yaşı (Anıl Karakurt)

Survivor 2017 gönüllülerdeki Anıl aslen nereli, neci ve kim soruları. Anıl Karakurt Survivor 2017 gönüllüler favori isimlerden biri oldu. Survivor Anıl SMS numarası 1890.  Survivor Anıl Karakurt yarışmaya nereden katıldı Survivor’a.

Survivor 2017 Gönüllüler takımındaki Anıl Karakurt aslen nereli, kaç yaşında ve mesleği bilgileri. Anıl Karakurt; 01 Mayıs 1980 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen Erzincan’lı olan SAS komandosu baba ve Bulgaristan göçmeni bir annenin 3 çocuğundan en küçük olanıdır.37 yaşında olan yarışmacı Boğa burcudur. Çocukluğunda babasının görevi nedeniyle birçok kenti gezen Karakurt; küçük yaşlardan bu yana birçok sporla uğraşarak kendini bu yönde geliştirmiştir. Yüzme, futbol ve dalış ile amatör lisanslı olarak ilgilenmiş olan Anıl Karakurt ayrıca wakeboard, windsurf, snowboard, basketbol ve cros sporlarıyla hobi olarak ilgilenmiş ve son yıllarda kampçılık, doğa ve karavan sporuna yönelmiştir. Yarışmacı 10 yılı aşkın süredir devam ettirmiş olduğu Loadmaster’lık görevi nedeniyle dünyanın birçok yerine giderek farklı kültürleri tanımıştır.

SURVİVOR ANIL HAYATINI ANLATTI

Sosyal medya üzerinden paylaştığı sözleriyle kendini anlatan Anıl Karakurt; “İstanbul’da yaşıyorum, evliyim. Sivil havacılık sektöründe kargo yükleme uzmanlığı yapıyorum. Survivor’da kişiliğime, karakterime ve sabrıma çok güveniyorum. Beynim farklı çalışır. Kendimi öyle inandırıyorum. Normalde uçlarda yaşamayı, adrenalini ve riski çok severim. Anıl’ın dünyasını Survivor’da göstermeye geldim. Düşen uçak benim şirketimin uçağıydı. Mürettebatta benim arkadaşlarımdı. Hepsine Allah rahmet eylesin, mekânları cennet olsun. Gelmeden önce yakın arkadaşım beni uğurlamaya gelecekti fakat onu kaybettim. Biraz enerjim düşük herkesten özür diliyorum.” diye belirtmiştir.

Survivor yarışma programına sonradan katılan Anıl Karakurt; gönüllüler takımında yer almaktadır.

İlginizi Çekebilir

Hasan Kılıç öldü (İsmailağa Cemaat lideri)

İsmailağa tarikatı lideri Hasan Kılıç 94 yaşında öldü. ismailağa cemaatinin başına kim geçecek Cübbeli Ahmet’in …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting