Ana Sayfa / Kadınca / Survivor Berna Kekliker nereli, yaşı ve işi
BERNA KEKLİKER KİM

Survivor Berna Kekliker nereli, yaşı ve işi

Berna Kekliker kaç doğumlu, mesleği ne ve nerede yaşıyor bilgileri. Survivor 2017’ye katılma şansı bulan GÖZ& evinden gelen Berna Kekliker mesleği ne ve Survivor 2017’de başarılı olabilir mi sorusu. 2017 Survivor ünlüler takımı isimleri. 

2017 Survivor Berna Kekliker aslen nereli, kaç yaşında, boyu, burcu ve genel özellikleri. Göz6’dan Survivor’a katılan iki yarışmacı ve Berna Kekliker bilgileri ve yaşamı. Göz6’da 4 aydır süren müthiş mücadelenin ardından kızlar takımından şampiyon olan Berna Keklikler ve erkekler takımından Erdi Ünver oldu. 25 Şubat 1989 Almanya doğumlu olan Berna Keklikler 3 senedir İstanbul’da yaşamaktadır. Ekonomi okumaktadır.Almanya güzellik yarışması olan Miss Turkuaz Germany kazanmış ve modellik yapmaktadır.

2017 SURVİVOR ÜNLÜLER TAKIMI İSİMLERİ
Acun Ilıcalı, Survivor 2017 hakkındaki bilgileri sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Daha önce Survivor 2017 ünlüler kadrosunda İlhan Mansız, Furkan Kızılay, Serhat Akın, Seda Demir, DJ Berna Öztürk ve Tarık Mengüç’ün yer alacağını belirten Ilıcalı son isimleri de 2016’nın son gününde açıklamıştı.

Buna göre; Survivor 2017’de Çılgın Sedat lakaplı Sedat Kapurtu, Milli atletler Sema Apak, Pınar Saka, milli boksör Adem Kılıçcı, dünya serbest dalış rekortmeni Şahika Ercümen ve dünya kick boks şampiyonu Sabriye Şengül ünlüler kadrosunda yarışacak.

İlginizi Çekebilir

Aynur Doğan’dan Şivan Perver iddiası

Kürt şarkıcılar birbirine düştü şarkı yasaklama geldi. Şivan Perver, Aynur Doğan’a şarkı yşasağı koydu. Aynur …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting