Ana Sayfa / Genel / Survivor Enes Batur anlat bakalım

Survivor Enes Batur anlat bakalım

Enes Batur anlat bakalım oynadı survivor 2019’da. survivor’u ziyaret eden Enes Batur, siyah takımla birlikte anlat bakalım yarışmasında yarıştı ve takımı kaybetti. Ünlü YouTuber Enes Batur, Survivor’a katıldı. Survivor yarışmacılarıyla Anlat Bakalım oyununu oynayan Enes Batur “14 saat yolculuk yaptım. Dominik çok sessiz sakin. Biraz sıkıcı.” dedi. Yeni filmi ile ilgili de “Önceki filmde yaptığımız hataları bu kez yapmadık.” dedi. Peki Enes Batur kimdir, kaç yaşındadır?İşte ünlü Youtuber hakkında merak edilenler…

Dominik’e giden Enes batur Survivor 2019 yarışmacılarıyla birlikte anlat bakalım oynadı.Enes Batur Sungurtekin (d. 9 Nisan 1998),Türk YouTuber’dır. Enes Batur; YouTube’da paylaştığı videolar ile tanındı. Şu an Türkiye’nin en büyük şahsi YouTube kanalının sahibidir. 10 milyon takipçisi vardır.

2017’de düzenlenen 44. Altın Kelebek Ödülleri’nde ilk kez dağıtılan En İyi YouTuber/Instagrammer Ödülü kendisine verildi; ancak daha sonra geri alındı.2018’de düzenlenen 5. Altın Palmiye Ödülleri’nde Yılın Sosyal Medya Fenomeni Ödülü’nü kazandı. Başrollerini Ceyda Düvenci ve Bekir Aksoy ile paylaştığı ilk filmi Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?, 19 Ocak 2018’de vizyona girdi.2. Filmi Enes batur gerçek kahraman 31 Mayıs 2019’da vizyona girdi.

Eşi Damla Aslanalp ile 23 Mayıs 2019 perşembe günü evlendi. Ancak takipçileri Enes Batur’un evlendiğine inanmadı, bunun yeni çıkaracağı filmin bir reklamı olduğunu anımsattı.

İlginizi Çekebilir

Fabrikada toplu ilişki

1 kadın 3 erkek toplu ilişki sırasında yakalandı fabrikada. Toplu ilişkinin yaşandığı Kocaeli’deki fabrika. Kocaeli’de …

Sınırsız Hosting