Ana Sayfa / Kadınca / Survivor Hakan Hatipoğlu diskalifiye oldu mu?

Survivor Hakan Hatipoğlu diskalifiye oldu mu?

Hakan Hatipoğlu Survivor 2024 yarışması diskalifiye haberi. Acun, Hakan Hatipoğlu’nu yarışmadan attı mı atabilir mi? sorusu. Survivıor 2024 kavgaları ve hakan Hatipoğlu’nun Bozok’a saldırması. Survivor’da şoke eden kavga: Survivor Hakan diskalifiye mi olacak, elendi mi? İki yarışmacı karşı karşıya geldi…. Bozok ve Hakan kavgasında fiziksel temas!

Acun Ilıcalı Hakan Hatipoğlu’nu diskalifiye etti mi Survivor 2024’ten. Survivor Hakan diskalifiye mi olacak, sorusu ekran başındakiler tarafından merak konusu oldu. Survivor 2024 All Star yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ekrana gelen tanıtımda iki yarışmacı arasında tansiyon yükseldi. Öfkesine hakim olamayan Hakan’ın, Bozok ile tartıştığı anlar dikkat çekti. Acun Ilıcalı devreye girerek fiziksel temas olduğunu ifade etti. Survivor Hakan ile ilgili olarak yeni bölümde alınacak kadar şimdiden merak konusu oldu. İşte, gergin anların yaşandığı Survivor All Star yeni bölüm fragmanından görüntüler..

Surivor’da şok kavga diskalifiye mi geliyor? Survivor All Star 2024 Hakan diskalifiye mi oldu, elendi mi? Bozok-Hakan kavgası olay yarattı!

HAKAN VE BOZOK BURUN BURUNA GELDİ!

Survivor’da yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Hakan ve Bozok arasında nabızlar yükseldi. Survivor’da Hakan Hatipoğlu yarış sonrasında kendisine ağır kelime eden Bozok’a ”Senin ağzını kırarım.” diyerek üzerine yürüdü.

Ardından eline ve göğüs bölgesine vurdu. Bozok ise Hakan’a ”Sen kime kişniyorsun?” diye çıkıştı.

Survivor All Star 2024 5. bölüm fragmanında yaşanan tartışma dikkat çekti. Kırmızı ve mavi takım dokunulmazlık için karşı karşıya geldi. İki takımın yarışmacısı arasında yeni bölüm fragmanında gerginlik arttı. Yaşanan tartışma sonrası diskalifiyenin olup olmayacağının ise yeni bölümde netleşmesi bekleniyor.
SURVİVOR HAKAN VE BOZOK NEDEN KAVGA ETTİ?

Surivor’da şok kavga diskalifiye mi geliyor? Survivor All Star 2024 Hakan diskalifiye mi oldu, elendi mi? Bozok-Hakan kavgası olay yarattı!
Survivor 5. bölüm fragmanında Hakan ve Bozok arasında tansiyon yükseldi. Oyun sonrası öfkesine hakim olamayan Survivor Hakan Hatipoğlu’nun Bozok Gönen’e ‘Senin ağzını kırarım’ diyerek üzerine yürümesiyle ortamda tansiyon yükseldi.
Daha sonra Hakan, Bozok’a karşı fiziksel temasa bulundu ve tartışma büyüdü. Bozok ise Hakan’a ‘Sen kime kişniyorsun’ diyerek çıkıştı.
ACUN ILICALI’DAN TEPKİ
Acun Ilıcalı olaya müdahale ederek, ‘Fiziksel temas ne alaka? Eline niye vuruyorsun adamın? Alın bunu, çıkarın çabuk dışarı.’ dedi.Surivor’da şok kavga diskalifiye mi geliyor? Survivor All Star 2024 Hakan diskalifiye mi oldu, elendi mi? Bozok-Hakan kavgası olay yarattı!

HAKAN DİSKALİFİYE Mİ OLDU?

Fragmanda eleme konseyi görüntülerinde Hakan’ görünmüyor. Acun Ilıcalı’nın da onun gıyabında konuşması Hakan’ın konseyde olmadığını kanıtlıyor. Ardından eleme konseyinde şu açıklama yapıldı: Bugün oyun alanında istemediğimiz görüntüler beklemediğimiz bir isimden panoramada yıllardır bulunan ve yarışmacıları yorumlayan Hakan öfkesine yenik düştü.

Hakan’ın bu fiziksel temastan uyarı mı alacak, yoksa diskalifiye mi edilecek bu bölümün ekranlara gelmesiyle netlik kazanacak.Ada konseyinde konuşan Ilıcalı: “Bugün oyun alanında istemediğimiz görüntüler, beklemediğimiz bir isimden panoramada yıllardır bulunan ve yarışmacıları yorumlayan Hakan, bugün öfkesine yenik düştü.” dedi.
SURVİVOR HAKAN ELENDİ Mİ?
Yaşanan tartışma sonrası Hakan’ın diskalifiye edilip edilmeyeceği 5. bölümün yayınlanmasıyla netlik kazanacak.

İlginizi Çekebilir

Şarkıcı Kalben uyuşturucu kullanıyor

Şarkıcı Kalben aslen nereli, Şarkıcı Kalben asıl adı soyadı ne yaşı kaç? Uyuşturucu kullanan şarkıcı …

Sınırsız Hosting