Ana Sayfa / Kadınca / Survivor Nisa ayrılıyor?

Survivor Nisa ayrılıyor?

Nisa Survivor’dan ayrılıyor mu? Survivor 2020 gönüllülerdeki Nisa yarışmadan ayrılıyor kendi isteği ile. Nisa’nın Survivor hayatı sona eriyor. Survivor’da Gönüllüler takımında yer alan Nisa Bölükbaşı, yarışmayı takip eden izleyiciler tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Survivor’da Gönüllüler takımında iddialı kadın yarışmacılar arasında yer alan Nisa Bölükbaşı’nın Sercan Yıldırım’ın aşk iddiaları uzun süre gündemde kaldı. Peki Nisa Bölükbaşı kimdir, kaç yaşında aslen nereli

Survivor 2020 Nisa eleniyor kendi isteği ile. Survivor Nisa yarışmadan çekiliyor kendi isteği ile. Acun Ilıcalı, Nisa için, “Kimseyi zorla tutmuyoruz. resmi olarak başvuran herkesi yarışmadan çıkarırız, eleriz” dedi. Nisa’nın da resmi olarak başvurup yarışmadan yani Survivor 2020’den ayrılması bekleniyor.

Survivor Gönüllüler takımı kadrosunda yer alan ve yarışmanın iddialı isimleri arasında yer alan Nisa Bölükbaşı son dönemde adından sıkça söz ettirdi. Sercan Yıldırım ile adı aşk dedikodularına karışan Nisa Bölükbaşı, Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasında oynanan volaybol maçında yaptıkları ile adından söz ettirmişti. Peki Nisa Bölükbaşı kimdir?

 NİSA BÖLÜKBAŞI KİMDİR?

2 Temmuz 1998 tarihinde Prag’da doğdu. Daha 3 aylıkken önce annesiyle, sonra yalnız yüzmeye başladı.

6 yaşındayken Çek Cumhuriyeti’ndeki en iyi takım için yüzmeye başladı, aynı yıl içinde de profesyonel kayak yapmaya davet edildi, ancak dağlar Prag’dan uzak olduğu için bu teklifi reddetmek zorunda kaldı

8 yaşında profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynamaya başlayan Nisa, Prag Tenis Kulübü Cibulka’da 15 yıl performans sergiledi. 15 yaşındayken yüzmeyi bırakıp yüzme hocası oldu fakat yaşamak için takım sporuna ihtiyacı vardı ve bu yüzden voleybol oynamaya başladı. Neredeyse takımın en küçüğü olarak, libero olmaya karar veren Nisa, planladığı şekilde yoluna devam ederken, 2018’de Çek Cumhuriyeti’nde U20 kategorisinde ikincilik elde etti.

2018’de mimarlık okumaya başlayan Bölükbaşı, bu yüzden voleybolu bırakmak zorunda kaldı şimdilerde hobi olarak snowboard, bisiklet, kış ve yaz patenine devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

Gaddar’da Adnan Oktar ve kedicikler sahnesi

Gaddar dizisi Adnan Oktar örgütünü işliyor. Adnan Oktar ve kedicikleri Gaddar dizisinin konusu lodu. Gaddar …

Sınırsız Hosting