Ana Sayfa / Kadınca / Survivor Nisa sarışın oldu

Survivor Nisa sarışın oldu

Nisa Bölükbaşı yeni imaj yaptı.

Survivor Nisa yeni imajı ile sükse yaptı. Saçlarını sarıya boyatan Nisa Bölükbaşı afet oldu. Survivor şampiyonu Nisa Bölükbaşı yarışma sonrasında tarzını da değiştirdi. Sevgilisi Ogeday Girişken ile tatile çıkan Bçölükbaşı iddialı pozlar da vermeyi ihmal etmedi. Son hali ile herkesi şaşırtan Nisa Bölükbaşı, bu kez saç rengini değiştirdi. Bakın ne hale geldi? Olaylı şampiyonluğu ile günlerce sosyal medyanın gündeminden düşmeyen Nisa Bölükbaşı, paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettirdi. Survivor All Star’ı birincilikle kazanan Bölükbaşı, yarışma sonrasında başka birine dönüştü. Önce giyim tarzını değiştiren Bölükbaşı, son olarak saçlarını sarıya boyadı. Yeni halini görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

nisa.jpg

NİSA BÖLÜKBAŞI TARZINDAN SONRA SAÇ RENGİNİ DE DEĞİŞTİ

Yarışma sonrasında tanınan Nisa Bölükbaşı, son dönemlerin en çok konuşulan isimleri arasında. Sevgilisi Ogeday Girişken ile dolu dizgin aşk yaşayan Bölükbaşı, imajında da yeniliğe gitti.

yyy.jpg

İddialı pozlar veren Bölükbaşı, saç rengini değiştirerek sarışın oldu. Yeni görüntüsü beğenilen Nisa Bölükbaşı’na çok sayıda yorum yağdı.

nisab.jpg

SARIŞIN OLDU

Özel hayatı ve paylaşımlarıyla sosyal medyanın gündeminden düşmeyen Nisa Bölükbaşı, saç renginde değişime gitti. Son hali ile bambaşka birine dönüşen Bölükbaşı’nın sarı saçlı hali çok beğenildi.

İlginizi Çekebilir

Gaddar’da Adnan Oktar ve kedicikler sahnesi

Gaddar dizisi Adnan Oktar örgütünü işliyor. Adnan Oktar ve kedicikleri Gaddar dizisinin konusu lodu. Gaddar …

Sınırsız Hosting