Ana Sayfa / Kadınca / Survivor Ria elendi

Survivor Ria elendi

Survivor dün gece elenen isim yunanlı Ria oldu. Survivor 2019 dün gece elenen yunanlı yarışmacı. 2019 survivor elenen ise Ria olurken Afroditi takımda kaldı.

Ria Survivor 2019 Türk yunan yarışmasından elenen isim oldu. beyaz takımda Survivor’da son elenen isim Ria oldu.

SEMBOL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2019’un 75. bölümünde erkek ve kadın yarışmacılar sembol oyunu için karşı karşıya geldi. Sembol oyununda büyük mücadele yaşanırken, yarışmacılar için büyük önem taşıyan oyunu erkeklerde Emre, kadınlarda ise Seda kazandı.

SURVİVOR’DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor Türkiye-Yunanistan’ın 21 Mayıs tarihli 75. bölümünde lahmacun kola ödül oyunu için kıyasıya mücadele yaşandı. Survivor yarışmacıları yiyecek ödülü için parkuda ter döktü. Survivor’un 75. bölümünde yiyecek ödülünü 10’a 8 siyah takım kazandı. Yemek ödülü sonrası, yarışmacılar moral depoladı.

SURVİVOR’DAN KİM ELENDİ?

Survivor 2019’da büyük finale doğru geri sayım devam ederken, ada halkının oylama ile Survivor’a veda edecek isim belli oldu. Survivor’dan elenecek kişi yarışmanın ilerleyen saatlerinde belli olacak.

Yunan yarışmacıların oyları ile Afroditti, Türk yarışmacıların oyları ile Ria bu haftanın ilk eleme adayları olmuştu.

HİKMET’İN DURUMU NE?

Survivor 2019’un en başarılı isimlerinden biri olan Hikmet Tuğsuz talihsiz bir kaza geçirdi. Ortaya atılan iddialardan biri de Hikmet’in diz kapağının çıkmış olması… Bu akşam yapılacak Ada Konseyi’nde Hikmet’in Survivor ve sağlık akıbeti hakkında Acun Ilıcalı bilgi verecek. Survivor’da daha önce sakatlanan birçok yarışmacı yarışmaya veda etmek zorunda kalmıştı.

HİKMET TUĞSUZ KİMDİR?

Hikmet Tuğsuz 16 Kasım 1986’da Antalya’nın Akseki ilçesine bağlı Bademli kasabasında doğdu. Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’ndan mezun oldu. İlkokul 4. sınıfta, spor ayakkabısı ödüllü bir yarışmaya katılmasıyla sporla tanıştı. Başarılı olduğunu gören antrenörler kendisini atletizme yönlendirdi.

Hikmet Tuğsuz’un atletizmin bir branşında dereceleri vardır ve hentbol, futbol, triatlon, voleybol branşlarında da takımda oynamıştır.

Birçok yarışmada başarılar elde eden Hikmet, milli takım antrenörü Ertuğrul Oğulbulan tarafından decatlon branşına yönlendirildi. Bu branşta yıllarca geçilmedi ve şampiyon oldu. Atletizmin bir branşında dereceleri var ve hentbol, futbol, triatlon, voleybol branşlarında da takımda oynadı. Üniversite bittikten sonra hem antrenörlük hem sporculuğa devam etti. Şu anda da Kırkpınar başpehlivanları Ali Gürbüz, Okan Acar, Ertuğrul Dağdeviren, Bayram Arslantaş gibi değerli sporculara antrenörlük yapıyor.

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Sınırsız Hosting