Ana Sayfa / Kadınca / Survivor Sabriye Şengül nereli,yaşı ve neci

Survivor Sabriye Şengül nereli,yaşı ve neci

Trabzonlular Survivor 2017‘de Sabriye Şengül’ü destekleyecek mesajlarışyla. Sabriye Şengül için SMS numarısını bile şimdiden soran var. 2017 Survivor ünlüler kadrosunda bu yıl çok kavga seyredeceğiz gibi. milli boksörlerden milli dövüşçülerden krulu bir takım gibi. İşte bunlardan biride kikboksçu Sabriye Şengül. Karadeniz Kızı Sabriye Şengül Survivor 2017 şampiyonu olmak için ter dökecek, aç kalacak. Peki kimdir Sabriye Şengül yakından tanıyalım. 

2017 Survivor ünlüler ve SMS numaraları şimdiden merak konusu olurken bunun sebeplerinden biri de Sabriye Şenğül. Trabzonlu Sabriye Şengül Karadenizlilerin şimdiden favorisi oldu Survivor’da. Kickboks sporcusu Sabriye Şengül 3 Türkiye, Uluslararası Boks ve K1 Dünya karması şampiyonluğu yaşamıştır.

SABRİYE ŞENGÜL KAÇ YAŞINDA EVLİ Mİ MESLEĞİ

En son 2016 yılında rakibi Belçika’lı Wenessa Da Waelle’yi yenerek dünya şampiyonu olmayı başaran Sabriye Şengül Türkiye’nin gurur olmuştur. Babası emekli annesi ise ev hanımıdır. Sabriye Şengül aslen Trabzon Şalpazarı İlçesi nüfusuna kayıtlıdır.
Trabzon’da 1988 yılında doğan Sabriye Şengül, 2006 yılında boksla tanıştıktan sonra hayatı değişti. Spor hayatına hentbolle başlayan genç sporcu daha sonra Kickboks’a yöneldi. Sporun hayatında önemli yer tuttuğunu belirten Şengül, “Önceleri hentbol oynuyordum. Hırslı, mücadeleci ve pes etmeyen bir yapım var. Antrenmanlarda ve maçlarda bu yapımdan dolayı sertleştiğim oldu. Hocalarım, ‘Sabriye hentbolcular bize lazım. Sen boks ile uğraş’ deyince neden olmasın dedim. Boksta ve Kickboskta 3 Türkiye şampiyonluğum var. Uluslararası boks şampiyonluğum ve K1 Dünya Karması şampiyonluğum bulunuyor” diye konuştu.
Sabriye Şengül Nereli :
Trabzon
Sabriye Şengül Doğum Tarihi :
1988 doğumlu Yaşı : 28
Sabriye Şengül Kilosu :
Sabriye Şengül Boyu :
Sabriye Şengül Saç Rengi :
Sabriye Şengül Göz Rengi :
Siyah
Sabriye Şengül Burcu :
Burcu
Sabriye Şengül Mesleği :
Sporcu

İlginizi Çekebilir

Berkcan Güven dolandırıldı

Fenomen Berkcan Güven, Alizade tarafından dolandırılmış. Sosyal medya fenomeni Berkcan Güven katıldığı bir programda beraber …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting