Ana Sayfa / Kadınca / Survivor Sema Apak nereli, yaşı (Sema Apak Neci)
SEMA APAK SURVİVOR'DA YARIŞIYOR

Survivor Sema Apak nereli, yaşı (Sema Apak Neci)

Sema Apak aslen nereli, neci ve kimdir sorusu. Survivor 2017 Ünlüler takımı ve sema Apak neci, kaç doğumlu ve burcu soruları. Acun Ilıcalı Survivor 2017 ünlüler kadrosunu tanıttı. Milli atlet sema Apak da yarışıyor. Sema Apak Survivor 2017 şampiyonu olabilir mi sorusu?

Milli Atlet Sema Apak Survivor macerasına atılıyor. Acun Ilıcalı’nın cazip teklifine evet diyen sema Apak 2017 Survivor ünlüler kadrosunda kendine yer buldu. peki Sema Apak Survivor’da başarılı olabilir mi ve performansı ve açlığa karşı direnci güçlü mü bunu zaman gösterecçek. Gİelin biz bu başarılı kadınımızı daha yakından tanıyalım ve kimdir bu Sema Apak sorusunun net cevabını verelim.

SEMA APAK KAÇ DOĞUMLU VE NECİ BİLGİLERİ

2017 Survivor bu yıl da reytingleri alt üst edecek gibi görünüyor. Survivor 2017 ünlüler kadrosu adeta şöhretler geçidi gibi. Kimler lok ki. İşte bunlardan biride atlet Sema Apak. Sema Aydemir-Apak veya Sema Apak, 17 Ağustos 1985 Bursadoğumlu 400m engelli yarışlarıyla tanınan kısa mesafeci Türk atlet. 1.69 m boyunda 54kg ağrlığında olan Sema Aydemir-Apak Tayfun Akgün’ün antrenörlüğünde Enkaspor’un atletidir. Sema Aydemir-Apak geçmiş yıllarda heptatlon branşında boy gösterdi. Londra 2012 Yaz Olimpiyat Oyunları’nda 4x400m bayrak yarışında yarışma hakkını elde etmiştir. 400m engelli branşında en iyi derecesini 6 Haziran 2012 tarihinde Ankara’da yapılan yarışta 56.62sn’lik derecesiyle elde etmiştir. 2004 Atina Olimpiyat Oyunları’nda bronz madalyası bulunun Türk çekiç atma sporcusu Eşref Apak ile evlidir. Çiftin Ali isminde bir çocukları bulunmaktadır.

İlginizi Çekebilir

Taylor Swift dinlenme rekoru kırdı

Dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift yeni albümü ile bir günde en çok dinlenne rekoru kırdı. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting