Ana Sayfa / Kime Ait / Survivor Sercan diskalifiye mi olacak?

Survivor Sercan diskalifiye mi olacak?

Sercan Yıldırım diskalifiye mi oluyor sakatlığından dolayı. 4 temmuz Survivor 2020 Sercan sakatlanması. Survivor 2020’nin bu akşam ekrana gelecek olan 126. bölüm fragmanı yayınlandı. Dokunulmazlık oyununda yarışan yarışmacılardan Sercan, başını parkura vurarak sakatlanıyor. Doktorun müdahale ettiği Sercan’ın fragmanın ilerleyen dakikalarında yer almaması dikkat çekti.

Survivor’da Sercan Yıldırım başından sakatlandı. Sercan Yıldırım son sağlık durumu. TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor 2020, bu akşam 126. bölümüyle ekrana gelecek. Survivor yeni bölümünde Barış, Elif, Yasin, Cemal Can, Sercan ve Berkan haftanın ilk dokunulmazlık oyununda yarışıyor. Survivor’da ilk defa yarışmacılar aynı anda üçerli olarak mücadele ederken Sercan parkurda sakatlanıyor.

ACI İÇİNDE KIVRANDI

Survivor’da geçen hafta 3 dokunulmazlığı da kazanan Sercan bir ilke imza atmıştı. Sercan 3 eleme adayını da belirlemiş, elenen isim ise Nisa olmuştu. Haftanın ilk dokunulmazlık oyunu öncesinde konuşan Sercan’ın “Benim kazanmam lazım. Eğer kazanamazsam adayım” diyor. Survivor’da parkurdaki üçlü mücadele sırasında Sercan Yıldırım, kafasını vurunca acı içinde yerde kalıyor.Survivor 2020’nin 126. bölüm fragmanı yayınlandı! Sakatlanan Sercan acılar içinde kıvranıyor

SERCAN HASTANEYE Mİ KALDIRILDI?

Başını tutan ve hareket edemeyen Sercan’a Survivor doktoru Ulaş Köksal müdahale ediyor. Sercan’ın acı içindeki görüntüsü ise herkesi korkutuyor. Sercan’ın sakatlık durumu ve Survivor’a devam edip edemeyeceği ise yeni bölümde ortaya çıkacak. Fragmanın ilerleyen dakikalarında ise ada konseyinden görüntüler yer alıyor. Barış, Berkan, Elif, Yasin ve Cemal Can tanıtımda görünürken Sercan’ın yer almaması dikkat çekti. Sercan’ın sakatlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldığı düşünülüyor.

İlginizi Çekebilir

Trafik cezaları katlandı

Trafik cezaları katlandı, ceza yiyen sürücü sayısı iki katına çıktı. Devletin en büyük gelir kalemi …

Sınırsız Hosting