Ana Sayfa / Yaşam / Survivor Serhat Akın’ın ayağı mı kırıldı

Survivor Serhat Akın’ın ayağı mı kırıldı

Serhat Akın Survivor’da ayağı mı kırıldı. Serhat Akın Survivor 2017’den diskalifiye mi olacak sorusu. 11 Şubat TV 8 Survivor 2017 yeni bölümü ve Serhat Akın’ın sakatlanması. Survivor Serhat Akın’ın bacağı mı kırıldı doktorlar ne diyor ve serhat Akın Survivor’a devam edebilecek mi diye soruluyor. Survivor 2017’de dün akşam yaşananların ardından yeni bölüm fragmanı izleyenleri tedirgin etti. Yeni bölüm fragmanından anlaşıldığı kadarı ile Serhat ağır bir sakatlık geçiriyor. Doktor müdahalesi yapılırken, arkadan gelen ses moralleri iyice bozarken, Acun Ilıcalı’nın ‘Allah daha büyük bir şey vermesin’ dediği duyulurken, Serhat Akın gözyaşlarına boğuluyor..

Survivor Serhat Akın diskalifiye edilecek mi? Survivor 2017 Serhat Akın dokunulmazlık oyununda sakatlandı. Serhat Akın’ın ayağı mı kırıldı ve yarışmaya devam edebilecek mi sorusu soruluyor. Survivor’da dün akşam oynanan ödül oyunu heyecan dolu dakikalara sahne olurken, ödülü kazanan gönüllüler takımı ziyafet çekti. Dün akşam gönüllüler adasında resmen kaos yaşandı. Yeni bölüm fragmanında ise Serhat’ın sakatlandığı an korkutuyor. Peki Survivor’da bu akşam neler yaşanacak? İşte yeni bölüm fragmanında meydana gelen olaylar
Son bölümde yaşananlar

SERHAT AKIN’IN DURUMU VE ACUN ILICALI’NIN AÇIKLAMASI

SERHAT AKIN AYAĞINDAN SAKATLANDI DOKTORLAR HEMEN MÜDAHALE ETTİ.  Survivor 2017 ünlülerde Serhat Akın’ın yarışmadan elenme riski var sakatlığından dolayı. TV 8 Survivor 2017 Cumartesi yayını nefesleri kesecek gibi Serhat Akın’ın ayağı kırılmış olabilir. Survivor 2017 Gönüllüler Takımı’nda sular durulmuyor. İki gruba bölünen Gönüllüler’de gruplar arasında ve grup içindeki tartışmalar can sıkıyor. Survivor 2017 yeni bölümde Gökhan ile Erdi arasında gerginlik yaşandığı görülüyor. Yeni bölümde Göz6 evinden birlikte şampiyon olarak Survivor 2017’ye gelen Erdi ile Berna arasında da tansiyon yükseliyor.

ERDİ VE BERNA İPLERİ KOPARDI DÜŞMAN OLDU

Gönüllüler Takımında yer alan Erdi ile Berna arasında sesler yükseliyor. Berna’ya destek olmaya çalışan Erdi Berna’nın tepkisini çekiyor. Kimsenin himayesinde olmadığını söyleyen Berna, Erdi’ye barakada sesini yükseltiyor.

Ödül oyunu hangi takım kazandı

Survivor 2017’de dün akşam oynanan olan ödül oyunu izleyenleri ekran başına kilitledi. Survivor’ın en heyecanlı oyunlardan biri Survivor 2017’nin bu akşamki bölümünde oynandı. Survivor yarışmacıları gözleri bağlı olarak çıktıkları platformda sadece birbirlerinin ellerinde ve ayaklarında yer alan zillerin sesini duyarak yarıştılar. Yarışmacılar birbirlerinin sırtında bulunan bayrakları almaya çalıştı. Bayrağı rakibinden önce kapmayı başaran yarışmacı sayıyı takımına kazandırdı. Nefes kesen oyunun galibi ve hamburgeri kazanan takım gönüllüler takımı oldu.

Son bölümde yaşananlar

Survivor 2017’de beklenmedik bir kavga yaşandı. İletişim ödülü oyunu sırasında Fatih Hürkan ile İlhan Mansız arasında karşılıklı atışma ile başlayan gerginlik, Survivor 2017 son bölümde ikilinin sesini yükseltmesi ile devam etti. Survivor 2017’de yaşanan kavgada Fatih Hürkan’ın kullandığı kelimeler üzerine İlhan Mansız sinirine hakim olamadı ve takım arkadaşının üzerine yürüdü. Bu sırada diğer yarışmacılar araya girerek ikiliyi ayırdı.
Fatih Hürkan’ın önde gelmesine rağmen başarılı atışlar yapmaması nedeniyle rakibine yenilmesi benchte tansiyonun yükselmesine neden oldu. Survivor 2017 iletişim ödülü oyununda İlhan Mansız, Fatih Hürkan’ı konsantre olması yönünde uyardı. İlhan Mansız’ın sözlerine Fatih Hürkan’ın verdiği yanıt üzerine karşılıklı söylenen sözler tansiyonu yükseltti. Fatih Hürkan ile İlhan Mansız arasında yaşanan sürtüşme araya girenler sayesinde önlense de tartışma uzun süre devam etti.

Alp Kırşan sakinleşen ikili ile son kez konuşarak oyun sırasında böyle gerginliklerin olabileceğini ancak sakin olunmasında fayda olduğunu söyledi. Alp Kırşan, oyun alanlarında bu şekilde tartışmaların doğru olmadığını bunun yerine adada konuşmanın hayırlı olduğunu söyledi.

Survivor 2017’de kim elendi sorusunun yanıtı son bölümde belli oldu. SMS oylamasının sonunda Survivor’a veda eden ismi Acun Ilıcalı açıkladı.

Survivor 2017’da elenen isim belli oldu. Acun Ilıcalı dört ismin eleme adayı olarak belirlendiği Survivor 2017’de SMS oylamasına göre kimin elendiğini açıkladı. Survivor 2017’de Denisa, Erdi, Sabriye ve Adem eleme adayı olarak belirlendi. SMS oylamasının sonucuna göre ise Denisa oldu.

Sembolü kazanan takım ödüle kavuştu
Sembolü kazanan takım olan Ünlüler Takımı, büyük mutluluk yaşadı. Sembol ödülünü kazanarak mor odaya giden ünlüler poğaça yediler. Uzun süredir hasret kaldıkları poğaçaları büyük bir zevkle yiyen Ünlüler daha sonra kareoke yaptılar. Şarkılarla mor odada coşan Ünlüler Takımı stresten uzak keyifli dakikalar yaşadılar.

Ödülden faydalanamayan isimler ise duruma fazlasıyla tepkiliydi. Özellikle Fetih, gitmeyen isimlerin gitmesi gerektiğini söyleyerek tepki gösterdiler.

Ödüle giden isimler daya döndükten sonra da tartışmalar devam etti. Fatih rahatsızlığını Tarık ve Furkan’a anlattı. Fatih ile Tarık arasında konu ile ilgili tartışma çıktı. Fatih kendisi olsaydı ısrarla nasıl bir tercih yapacağını söyledi. Diğer yarışmacılar da konuya nasıl baktıklarını dile getirdi.

Anıl’ın başarı dilemesi sorun oldu!
Gönüllüler Takımı’nda Anıl’ın Ünlüler Takımı’na başarı dilemesi, arkadaşlarının tepkisini çekti. Bundan sonra Ünlüler’e karşı böyle bir davranış yapılmaması gerektiğini söyleyen Volkan, özellikle Anıl’ı uyardı.

İlginizi Çekebilir

Berk Göktaş 5 milyonluk soruyu bildi

Berk Göktaş, Kim Milyoner Olmak İster’deki 5 milyonluk soruyu bilerek 5 milyon lira kazandı. Ekranların …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting