Ana Sayfa / Kadınca / Survivor’da Aşkım eleme adayı, Barış hayal kırıklığı

Survivor’da Aşkım eleme adayı, Barış hayal kırıklığı

Survivor2020’de Aşkım eleme adayı olurken Barış Murat Yağcı da tedirginlik yaşadı.Ancak Barış’ın SMS oyu fazla olduğu için elenmesi beklenmiyor.

Dün gece Survivor 2020’de eleme adayı Aşkım oldu. Barış Murat Yağcı’nın da adı ilk kez yazıldı.  Survivor 2020 Ünlüler’de Aşkım elenme adayı oldu.

BARIŞ MURAT YAĞCI NECİ KİM NERELİ

Survivor Ünlüler takımı için mücadele eden isimler arasında yer alan Barış Murat Yağcı, kariyerinde dönüm noktası olarak sakatlandıktan sonra basketbol hayatına veda etmek zorunda kalması ile biliniyor. Best Model Of yarışmasında katılıp birinci olan Barış Murat Yağcı hakkında merak edilenleri sizler için derledik. İşte Barış Murat Yağcı biyografisi..
Barış Murat Yağcı kimdir sorusu vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Survivor Ünlüler takımında mücadele eden Barış Murat Yağcı haftalık performans tablosunda yedinci sırada yer alıyor. Survivor SMS sıralamasında Ünlüler takımında en fazla SMS alan isim olan Barış Murat Yağcı hakkında merak edilenleri sizler için derledik

BARIŞ MURAT YAĞCI KİMDİR?

1991 yılında İzmir’de doğmuştur. Bahçeşehir Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun olan Yağcı, Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi bölümünde eğitimine ikinci kez devam etmektedir.
Hayatının dönüm noktası olan Efes Pilsen Spor Klübünde profesyonel olarak basketbol oynayan Yağcı, sakatlandıktan sonra basketbol hayatına veda etmek zorunda kalmış ve bir dönem modellik yapmıştır.

Best Model of Turkey yarışmasına katıldıktan sonra birinci seçilen Barış Murat Yağcı, yapımcıların dikkatini çekmeyi başarınca oyunculuk eğitimi de alıp ilk dizisi olan “Kocamın Ailesi” ile oyunculuk kariyerine başlamıştır. Daha sonra Kiralık Aşk dizisinde Eymen karakterini canlandıran oyuncu, yavaş yavaş tanınmaya başlayıp son olarak “Şevkat Yerimdar” dizisinde “Bora” karakterini canlandırmıştır.

İlginizi Çekebilir

Şarkıcı Kalben uyuşturucu kullanıyor

Şarkıcı Kalben aslen nereli, Şarkıcı Kalben asıl adı soyadı ne yaşı kaç? Uyuşturucu kullanan şarkıcı …

Sınırsız Hosting