Ana Sayfa / Kadınca / Survivor’da Berkan gönüllülerde

Survivor’da Berkan gönüllülerde

Survivor ünlülerden gönüllülere gönüllülerden ünlülere geçen yarışmacılar. Berkan Ünlüler takımından gönüllüler takımına geçti. Gönüllüler takımından ise Yunus Emre oldu. 

Berkan Karabulut Survivor 2020 ünlüler takımından gönüllüler takımına geçti. Gönüllüler takımından ise Survivor 2020’de birleşme partisi sonrası Ünlüler ve Gönüllüler Takımı ilk ada konseyinde buluştu. Acun Ilıcalı, alınan yeni kararı açıklarken takımların değişeceğini duyurdu. Ünlüler ve Gönüllüler Takımı yarışmacıları, bu durum karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadı. Öyle ki, Gönüllüler Takımı yarışmacısı Yasin, ‘Gitmek istemiyorum’ diyerek şaşkınlığını gizleyemedi. Ekranları başında olan izleyiciler de ‘2020 Survivor yeni takımlar belli oldu mu?’ sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, 14 Nisan 2020 Survivor’da takımlar neden karıştı, yeni takımlar belli oldu mu?

SURVİVOR’DA YENİ TAKIMLAR NASIL OLDU?
Acun Ilıcalı, Ünlüler Takımı’ndan bir erkek ile Gönüllüler Takımı’ndan bir erkeğin yer değiştireceğini açıkladı. Survivor 2020 yeni takımları ise henüz belli olmadı.

Acun Ilıcalı tarafından yeni Ünlüler ve Gönüllüler Takımı açıklanır açıklanmaz haberimizden ulaşabilirsiniz.

SURVİVOR’DA TAKIMLAR NEDEN KARIŞTI?
Birleşme partisi sonrası alınan bu karar, takımlar arasındaki rekabeti arttırması için alındı. Berkan gönüllüler takımına geçti. Yunus Emre de gönüllüler takımından ünlüler takımına geçti.

SURVIVOR’DA TAKIMLARDA DEĞİŞİKLİK OLMADAN ÖNCEKİ SON DURUM
ÜNLÜLER

Mert Öcal
Sercan Yıldırım
Aycan Yanaç
Ersin Korkut
Elif Gören
Berkan Karabulut
Aşkım Burçe Tunay
Ezgi Hocaoğlu
GÖNÜLLÜLER

Yasin Obuz
Barış Murat Yağcı
Cemal Can Canseven
Evrim Keklik
Nisa Bölükbaşı
Sadık Ardahan Uzkanbaş
Yunus Emre Özden
Gizem Birdan

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Sınırsız Hosting