Ana Sayfa / Kadınca / Survivor’da elenen Büşra

Survivor’da elenen Büşra

Survivor 2019 dün gece elenen isim Büşra oldu. Büşra ve Okay eleme potasına girdi ve Acun Ilıcalı elenen yarışmacıyı açıkladı. 

BÜŞRA MI OKAY MI ELENDİ DÜN GECE SURVİVOR 2019

Dün gece Survivor elenen kim oldu Büşra mı Okay mı sorusu? Beyaz takım’da elene isim kim oldu sorusu Büşra mı yoksa Okay mı dün gece açıklandı. Survivor’da bu hafta dokunulmazlığı kazanan takım Siyah olmuş ve Beyaz takımı arasında yapılan oylama sonucu Büşra ve Okay eleme adayı olmuştu.

Survivor’a veda eden isim bu akşam konseyde belli oluyor. Oldukça güçlü isimlerin yer aldığı eleme potasında en az oyu alarak yarışmaya veda eden isim belli olur olmaz haberimizde yer alacak…

SURVİVOR BÜŞRA YALÇIN NERELİ, YAŞI, NECİ

Survivor Büşra elendi mi? Tokatlı Büşra yalçın hakkında tüm bilgiler.

Büşra Yalçın, Survivor’da oynanan dokunulmazlık oyunlarının ardından bu hafta eleme adayı olarak gösterildi. Survivor’da oynanan iki dokunulmazlık oyununu da siyah takımın kazanmasının ardından dün akşam eleme konseyine giden beyaz takımda iki eleme adayından biri de Büşra Yalçın oldu. Peki Büşra Yalçın kimdir?

Tokat doğumlu Büşra Yalçın, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Beden Eğitimi Öğretmenliği son sınıf öğrencisi. İlkokul 4. sınıfta okul takımıyla başlayıp, Bahçelievler Voleybol Kulübü bünyesinde 12 yıl voleybol oynadı. Son 5 yılı profesyonel ligde olmak üzere devam etti. 2 yıldır da İstanbul Bahçelievler Voleybol Kulübü’nün idari menajerliğini yapıyor

SURVİVOR GÜREŞÇİ YARIŞMACI OKAY NERELİ NECİ VE KİM

OKAY KÖKSAL KİMDİR?

6 Mayıs 1987’de Artvin’in Ardanuç ilçesine bağlı Ferhatlı köyünde doğdu. İlkokulda sınıfa gelen güreş antrenörleri ile tanışması sonucu güreş hayatı başladı ve Artvin Yusufeli Güreş Eğitim Merkezi’ne seçildi. Lisede Türkiye Şampiyonaları’nda dereceler aldı ve Yıldız Milli Takımı’na seçilip ülkeyi temsil etmeye başladı. İlk uluslararası şampiyonluğunu Fransa’nın Lyon şehrinde yapılan Yıldızlar Grand Prix Turnuvası’nda kazandı.

2004’te Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümünde üniversite hayatına başladı. Milli takım hocaları Murat Atmaca, İsmail Zurnacı, Yüksel Şanlı ve Yakup Topuz; Okay Köksal’ı Ankara Tedaş Spor Kulübü’ne davet ettiler ve böylelikle güreş kariyerini profesyonel olarak bu kulüpte sürdürdü. 2007 yılı Gençler Türkiye Güreş Şampiyonluğu’nun yanı sıra Uluslararası Şampiyonlar Turnuvası’nda şampiyon olarak milli takıma girmeye hak kazandı.

Belgrad’da yapılan Gençler Avrupa Şampiyonası’nda altın madalya alarak bayrağımızı göndere çektirmenin mutluluğunu yaşadı. Yine aynı yıl Pekin’de yapılan Dünya Şampiyonası’nda 2. oldu. 2009 yılında Bursa Büyükşehir Belediyesi Güreş Takımı’nda mücadele etti ve yine buradayken Büyükler Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası’nı kazandı. 2010 yılında mezun olup beden eğitimi öğretmenliğine başladı. 2012’de Türkiye Şampiyonası’nda derece alarak güreşe dönüş yaptı. Ankara İlbank Spor Kulübü’nün transfer teklifini kabul ederek, 2013-2017 yılları arasında güreşe ve öğretmenliğe aynı anda başarıyla devam etti. 2018’de Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’ne transfer oldu ve hala bu kulübün sporcusu olarak güreş hayatına devam ediyor.

ADA KONSEYİ’NDE NELER KONUŞULDU?

Acun: Beyaz takım dokunulmazlıkları kaybetti.

Seda: Üzgünüz. Elimizden geleni yapıyoruz. Felaketler üst üste geliyor. Zor günler geçecektir. Bizim de doğru eksilmemiz lazım. Bir şekilde ayaklanacağız.

Büşra: Açıkçası Hikmet abinin yokluğunu çekiyoruz. Bora abinin sakatlığı dezavantaj oldu. Kaybettik. Hayatta da böyle olumsuzluklar üst üste geliyor.

Bora: Bu hafta kendi milletimden olan bir pota olacak. Ben iki oyunda oynayamadım. Üzgünüz. Finale uzak değiliz. Elenen Türk olacak.

Acun: Emre yaşadıklarını öğrenmek istiyorum. Kötü ne yaşadın?

Emre: Geçmişimde maddi ve manevi zorluk yaşadım. Benim 60 yaşında bir çocuğum var. Erkenden çalışmaya başladım.

Acun: Haftanın performanslarını açıklayalım. Ödülünüz çikolatalı muzlu waffle. Kadınlarda; Seda, Dalaka. Erkeklerde; Yusuf, Panagiotis.

Beyaz takımdan Türklerin seçtiği isim: BÜŞRA

Beyaz takımdan Yunanların seçtiği isim: OKAY

Büşra: Survivor inişli çıkışlı bir maraton. Ben de bekliyordum. Buraya kadar geldiğim için mutluyum.

Okay: Adımı bekliyordum. Benim uzun zamandır Survivor hayalimdi. İnşallah kalırım.

İlginizi Çekebilir

Şarkıcı Kalben uyuşturucu kullanıyor

Şarkıcı Kalben aslen nereli, Şarkıcı Kalben asıl adı soyadı ne yaşı kaç? Uyuşturucu kullanan şarkıcı …

Sınırsız Hosting