Ana Sayfa / Kadınca / Survivor’da Yusuf-Melisa aşkı iddiası

Survivor’da Yusuf-Melisa aşkı iddiası

Survivor 2019 aşk iddialarıyla çalkalanıyor.Yunan yarışmacı Afroditi’nin Türk bir yarışmacıdan hoşlandığını açıklamasın ardından şimdi de Yusuf ile Melisa arasında yeni bir aşkın filizlendiği ve alev alev her yeri sardığı öne sürüldü. Melisa va Yusuf’un sarmaş dolaş olmaları da bu iddiayı güçlendirdi. 

Survivor 2019 TV 8’de sürüyor ancak bu yıl beklenen reytingleri alamıyor. Ancak Survivor 2019 yine aşk iddialarıyla yarışmacıların birbirleriyle olan sıcak temaslarıyla gündemden de düşmüyor. son iddia ise Türk yarışmacılardan Yusuf ile Melisa’nın hızlı bir aşk yaşadığı yolunda. Survivor Melisa ile Yusuf adada aşk mı yaşıyor? Survivor’ın dün akşam yayınlanan bölümünde Melisa’nın Yusuf’un elini öptüğü o anlar kameralara yansıdı. İşte olay anlar…

Daha önce iletişim ödülünde sevgilisinin attığı soğuk mesajlar nedeniyle gözyaşlarına boğulan ve erkek arkadaşına trip atan Survivor Melisa, şimdi de adadaki takım arkadaşı Yusuf ile aşk mı yaşıyor? Survivor’ın dün akşam yayınlanan ödül oyununda Melisa ile Yusuf arasındaki yakınlaşma izleyicilerin gözünden yansıdı. Sevgilisinin kendisine soğuk davrandığını söyleyen Melisa yaşananları unutmuş ve önüne bakmaya başlamış görünüyor.

survivor-melisa-ve-yusuf-ask-mi-ya-piW4

MELİSA KRİTİK SAYILARI ALMAYI BAŞARDI

survivor-melisa-ve-yusuf-ask-mi-ya-po5Y

Dün akşamki hamburger ödülü oyununda kritik sayılar almayı başaran Melisa, Yunanistan takımında Ria’yı da yenmeyi başardı. Melisa coşkulu sevincini yarış sonrası takım arkadaşlarıyla paylaştı.

SAMİMİ ANLAR KAMERAYA YANSIDI

survivor-melisa-ve-yusuf-ask-mi-ya-WWID

Melisa’yı ilk kutlayan ve yanına koşan ise Yusuf oldu. Ardıdan tüm takım arkadaşlarıyla sevincini paylaşan Melisa’nın yanına yaklaşan Yusuf ile aralarındaki samimi anlar kameralardan kaçmadı.

YUSUF’UN ELİNE ÖPÜCÜK KONDURDU

survivor-melisa-ve-yusuf-ask-mi-ya-oJaR

Melisa’ya tekrar tekrar sarılan Yusuf, ardından Melisa’nın omzuna elini attı. Yusuf’un elini tutan Melia daha sonra takım arkadaşının elini öptü.

SOSYAL MEDYAYA YORUM YAĞDI

survivor-melisa-ve-yusuf-ask-mi-ya-zJNf

Öte yandan, Melisa ile Yusuf’un yakınlaşmasını izleyen Survivor takipçileri sosyal medyada adeta yorum yağmuru başlattı. Melisa ile sevgilisi arasında yaşanan gerilim sonrası Melisa’nın sevgilisinden intikam aldığını söyleyenlerin yanı sıra, ada da ateş bacayı sarmış diyenler de oldu.

 

İlginizi Çekebilir

Ceylan Ertem neci, nereli ve kim?

Şarkıcı Ceylan Ertem aslen nereli, yaşı, eğitimi. Ceylan Ertem sokak köpekleri için ne dedi? Ceylan …

Sınırsız Hosting