Ana Sayfa / Yaşam / Survivor’daki Burak nereli, neci ve kim

Survivor’daki Burak nereli, neci ve kim

Burak Yurdagör neci. nereli ve yaşı kaç bilgisi. Survivor 2020 Gönüllüler’deki Burak aslen nereli, eğitimi ne ve kimdiri aranıyor. Burak Yurdugör, Survivor Gönüllüler takımında yer alıyor. Peki Burak Yurdugör kimdir, kaç yaşında? İşte Burak Yurdugör’ün merak edilenleri…

Survivor Burak SMS numarası ne bilgisi. Survivor 2020 Gönüllü Burak Yurdagör memleketi. kaç doğumlu, neci ve kim aranıyor. İstanbul’da dünyaya gelen Burak Yurdugör küçük yaştan bu yana çeşitli spor dalları ile uğraşıyor. Burak Yurdugör şu an aktif olarak crossfit ve fitness ile uğraşıyor.

BURAK YURDUGÖR KİMDİR?

21 yaşında İstanbul doğumludur. Babası İsviçre Zurich doğumlu fakat kökeni İstanbul ve Yemen’e dayanıyor. Bir kız kardeşi var. Babaannesi ve ailesi ile beraber yaşıyor.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Sivil Hava Ulaştırma Uçuş Harekat bölümünden mezun. Şuan da Anadolu Üniversitesi Havacılık Yönetimi bölümü okuyor.

Spora ilk okulda başladı. Yüzme branşı ile belli bir süre basketbolu beraber oynadı ve üniversitede de kısa süreliğine amerikan futbolu oynadı. Aktif olarak şuan da crossfit ve fitness ile uğraşıyor

SURVİVOR’DAKİ ERMAN ASLEN NERELİ, NECİ VE KİM?

1996 doğumlu Erman Altıkardeş, futbola Altay’da başladı. Kaleci olan Erman Altıkardeş’in merak edilenleri haberimizde.

ERMAN ALTIKARDEŞ KİMDİR?

Erman Altıkardeş, 22 Şubat 1996 tarihinde balkan göçmeni anne babanın oğlu olarak dünyaya geldi. Küçük yaşta iken Altay kulübünün alt yapısında kariyerine başladı.

Kaleci olarak görev alan Erman Altıkardeş, 2011 yılında Almanya’nın Bremen kentinde One Nation Cup’ta ülkesini uluslararası seviyede temsil etti.

Lise öğrenimini Nevvar Salih İşgöre, Üniversite eğitimini ise Yaşar Üniversitesi Lojistik bölümünde tamamladı.

İlginizi Çekebilir

Veysel Öztürk ailesini öldürüp, intihar etti

Ankara Keçiören’de komiser yardımcısı ailesini öldürüp intihar etti. Türkiye intihar ve cinayet haberleri. Yaşam ucuzladı. …

Sınırsız Hosting