Ana Sayfa / Kadınca / Survivor’daki yeşil saçlı kız kim (Berna Öztürk nereli)
BERNA ÖZTÜRK KİM

Survivor’daki yeşil saçlı kız kim (Berna Öztürk nereli)

Survivor 2017’de ünlüler takımındaki yeşil saçlı yarışmacı kim, yeşil saçlı kız kim diye soruluyor. 22 Ocak Survivor 2017 dokunulmazlığı kazanan takım ve ilk Survivor konseyinde ismi en çok yazılar yarışmacı kim diye de soruluyor.

Berna Öztürk yeşil saçlarıyla Survivor 2017’de en çok merak edilen yarışmacı ve kadın oldu. Survivor 2017 kadroları ve ünlüler takımı kimler var sorusu ile Berna Öztürk nereli., yaşı kaç ve kim bilgileri.

İŞTE BERNA ÖZTÜRK’ÜN ÖZGEÇMİŞİ

Adı Soyadı: Berna Öztürk
Doğum Tarihi: 28 Mart 1984
Nereli: İstanbul
Burcu: Koç
Kilosu: 55
Boyu: 1.71
Göz Rengi: Kahverengi
Saç Rengi: Sarı (Değişken)
Eğitim Durumu: İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi / Sosyoloji Bölümü
Sevgilisi: Yok
Evli mi: Yok
Eşi: Yok
Instagram Hesabı: www.ınstagram.com/ozturkbernaa
Twitter Hesabı: www.twitter.com/ozturkbernaa
Facebook Hesabı: Yok

BERNA ÖZTÜRK ASLEN NECİ NEREDE DOĞDU

Survivor Berna Öztürk Biyografi

Berna Öztürk 28 Mart 1984 yılında İstanbul’da doğdu. 55 kiloda 1.71 cm boyunda olan Berna Öztürk Koç burcudur. DJ olarak mesleğini sürdüren Berna Öztürk 33 yaşındadır. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü mezunu olan Berna Öztürk ünlü sanatçı olan Tarkan’ın bir zamanlar uzun süre birlikte olduğu Bilge Öztürk’ün kardeşidir.

Berna Öztürk 16 yaşından beri mankenlik ve modellik yaparak hayatını sürdürmektedir. Özellikle delidolu, çılgın karakteriyle dikkatleri çeken DJ’lik yapan Berna Öztürk kiteboards eğitmenliği yapmanın yanı sıra ayrıca bu spor dalında milli bir sporcu unvanına sahiptir. Berna Öztürk tiyatro oyunlarında ve TV dizilerinde de yer alarak farklı yeteneklerini de bu şekilde göstermiş bir kişidir. Berna Öztürk’ün hobileri arasında davul çalmak, resim yapmak da yer almaktadır.

Sürekli olarak kendi görünümünde değişiklik yapmayı seven Berna Öztürk saçlarının rengini farklı şekillerde boyayarak yaşam tarzının oldukça özgür olduğunu ifade etmektedir. Sürekli olarak dikkatleri çeken Berna Öztürk ayrıca TV8 de bulunan ‘’İşte Benim Stilim’’ yarışma programına katılarak da adından söz ettirmiştir. Berna Öztürk kendine özgü bir tarzda kendini ifade eden bir kişilik olarak oldukça dikkat çeken ünlüler arasında yer almaktadır. Acun Ilıcalı’nın hazırlamış olduğu popüler yarışma programlarından olan ve TV8’de yayınlanan Survivor yarışmasında 2017 survivor ünlüler kadrosunda yer alan Berna Öztürk bu yarışmada da kendini farklı, özgür ve özgün ifadesi ile gösterecek gibi duruyor. Ünlüler takımında yer alan Berna Öztürk’ün Survivor yarışma programında nasıl bir performans sergileyeceği şimdiden merak konusu.

İlginizi Çekebilir

Uğur Dündar babalık açıklaması

Uğur Dündar ve metin Akpınar aynı kadınla mı birlikte olup hamile bıraktı. Uğur Dündar’a babalık …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting