Ana Sayfa / Manşet / Survivor’dan Denisa elendi (Dün gece Survivor elenen 7 Şubat)

Survivor’dan Denisa elendi (Dün gece Survivor elenen 7 Şubat)

Denisa Sirvivor’dan elendi 7 Şubat. Dün gece 7 Şubat Survivor 2017 elenen isim belli oldu. Survivor 2017 üçüncü elenen isim ve SMS’e katılan 4 aday, Erdi, Adem, Sabriye ve Denisa idi.İlhan Mansız ile Fatih Hürkan arasındaki kavga da Ada konseyinde gündeme geldi ancak Acun her iki yarışmacıyı da uyarmakla yetindi. Survivor 2017 Ünlüler Gönüllülerde 3. elenen isim belli olur.Denisa, Erdi, Sabriye ve Adem’in eleme adayı olarak belirlendiği Survivor 2017’de SMS oylamasının sonuçları bu akşam açıklanacak. Survivor 2017 yeni bölümde açıklanacak olan sonuçlara göre en az oyu alan isim Survivor’a veda edecek.

Survivor elenen isim dün gece Denisa oldu. Denisa kimdir? Sabriye, Denisa, Erdi ve Adem Kılıççı Survivor 2017’de SMS’e kaldı elenmemek için. Dün gece yani 7 şubat Survivor 2017 yayınında elene isim belli oldu. Acun Ilıcalı Survivor 2017’den elenen ismi açıkladı. İlhan Mansız ile Fatih arasındaki kavga Ada konseyinde de ele alındı. Acun Ilıcalı her iki yarışmacıyı da uyardı ancak diskalifiye çıkmadı.

SURVİVOR’DA İLHAN FATİH KAVGASI SONUCU

Survivor 2017 Ünlüler takımında İlhan ile Fatih arasındaki iletişim koptu ve ünlüler adeta ikiye bölündü. Survivor 2017 rüzgarı Dominik Adası’da ünlüler takımı ile gönüllüler takımı arasında son sürat devam ediyor. Dokunulmazlık ile sembol oyunları, konseyler ve elemeler hız kazandı. Fulya ve Seda’nın ardından Survivor’da kim elenecek? sorusu da cevabını buludu Survivor’ın son bölümde veda konseyine kalan gönüllülerden Denisa ile Erdi ve ünlüler takımında Sabriye ile Adem SMS oylamasına katıldı. Survivor’da en az SMS oyunun alanın eleneceği sonuçlar bugünkü son bölümde belli olacak. İşte Survivor’da ilk günden bugüne yaşananlar ve yarışmacılar hakkında bilinmeyenler…

SURVIVOR 2017 İLK ELEME VE İKİNCİ ELEME İSİMLER

Survivor’da bu haftanın ilk dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kazandı. Eleme konseyine katılan gönüllüler takımında adı en çok yazılan Denise ile bireysel dokunulmazlık sembolünün sahibi Volkan’ın seçtiği Erdi, veda konseyine kaldı. İkinci dokunulmazlık oyunununda ise roller değişti. Ünlüler takımının veda konseyine adı en çok yazılan Sabriye ile Çılgın Sedat’ın seçtiği Adem veda konseyine kaldı.
Survivor’da bu hafta veda konseyine kalan Denisa, Erdi, Sabriye ve Adem’den en az SMS oyunu alan Dominik Adası’na veda edecek. Böylece Survivor’da kim elendi sorusu cevabını bulacak. İşte bugüne kadar yaşanan veda konseyleri ve Survivor yarışmacıları hakkında bilmedikleriniz… Survivor’ın ikinci hafta yayınlanan son bölümünde veda konseyi yaşandı. Gönüllüler takımında Denisa ve Sadin ile ünlüler takımından Seda ve Sabriye elemeye kaldı. SMS oylamasında en az oyu alan Seda Survivor’dan elendi.

SURVİVOR 2017’DEN FULYA VE SEDA DEMİR ELENDİ İLK İKİ HAFTADA
Survivor’da Fulya’nın ilk hafta elenmesinin ardından bu hafta iki dokunulmazlık oyunu oynandı. İlk dokunulmazlık oyununu yine ünlüler takımı kazandı. Gönüllüler takısının kendi arasında oynadığı bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan ise Ogeday oldu.
Survivor’ın ilk haftasında Acun Ilıcalı veda konseyinde gönüllüler takımından en az SMS oyunu alan kişiyi açıkladı. Erdi, Fulya, Berna ve Eser’den en az SMS oyunu alan Fulya, Survivor’a veda eden isim oldu.

SİRVİVOR DENİSA KİM
DENISA NERELİ, YAŞI İŞİ

‘Türkiye Bikini üçüncüsü ve kişisel antrenör’

SURVİVOR ADEM NERELİ KİM YAŞI
Milli Boksör Adem Kılıçcı kimdir?

Milli boksör Adem Kılıççı 1986’da Ağrı’da doğdu. İstanbul’daki Fenerbahçe Boks Şubesi’nin üyesi olan Kılıççı Antalya’da düzenlenen 2004 Dünya Boks Şampiyonası’nda gümüş madalya aldı. Şikago’nun ev sahipliğini yaptığı 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası’nda bronz madalya elde etti. İstanbul’daki Fenerbahçe Boks Şubesi’nin üyesidir.

2008 Yaz Olimpiyatları kapsamında 10 Ağustos günü 69 kiloda ilk turda İngiliz Billy Joe Saunders’a sayıyla yenilerek elendi. İlk raundu 2-0, 2. raundu 6-1 ve 3’üncü raundu da 11-2 geride tamamlayan Kılıççı, müsabakadan da 14-3 yenik ayrıldı. 2012 Londra Olimpiyat Oyunları’nda da Türkiye adına ter döktü.

SURVİVOR SABRİYE NERELİ, NECİ VE YAŞI

Dünya Kick Boks Şampiyonu Sabriye Şengül kimdir?Türk kickboksçu Sabriye Şengül 1988’de Trabzon’da doğdu. Spora hentbol oynayarak başlasa da 2006’da boksa geçti. Şengül, Türkiye şampiyonlukları, uluslararası boks şampiyonluğu ve K1 Dünya Karması şampiyonluğu kazandı.

23 Nisan 2016’da İstanbul’da WKU Dünya Şampiyonluğu için kemer maçına çıkan Sabriye Şengül, Belçikalı Rakibi Vanessa De Waelle’yi puanla yenerek dünya şampiyonu oldu.

SURVİVOR ERDİ NERELİ, İŞİ VE YAŞI

Survivor 2017’de dikkat çeken isimlerden biri de Erdi oldu. Erdi bir önceki Survivor’daki Semih Öztürk rolünü oynuyor bakalım nereye kadar gidecek. Göz6 yarışmasında asabi tavrı ve tartışmaları ile bir anda tüm dikkatleri üzerine çeken Erdi Ünver, 1988 doğumludur. Bayrampaşa’da yaşayan Erdi Ünver aslen Kırklarelilidir. Gümrük komisyoncusu olarak çalışmaktadır.

İlginizi Çekebilir

Çimento zammı, iş bıraktırıyor

Çimento son fiyatları ve çimento torba fiyatı. çimento fiyatlarına dev zam, birçok inşaat durma noktasında.Müteahhitler …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting