Ana Sayfa / Manşet / Tamer Akkal AK Parti’de mi?

Tamer Akkal AK Parti’de mi?

Tamer Akkal İYİ Parti’den istifa etti ve AK Parti’ye geçiyor. İP’ten istifa eden Manisa Milletvekili Tamer Akkal MHP yerine AK Parti saflarına katılıyor iddiası. Yerel seçimler için partisinin CHP ile yaptığı Millet İttifakı nedeniyle birçok ilçenin CHP’ye bırakılmasına tepki göstererek İYİ Parti’den istifa eden Manisa Milletvekili Tamer Akkal’ın AKP’ye geçeceği öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İYİ Parti’den istifa eden Tamer Akkal’a AK Parti rozeti takacak. Yerel seçimler için partisinin CHP ile yaptığı işbirliğinde birçok ilçede aday gösterilmemesine ve yerel dinamiklerin görüşlerinin alınmamasına tepki göstererek İYİ Parti’den istifa eden Tamer Akkal’ın bugün AK Parti’ye katılacağı öğrenildi.

İYİ PARTİ’DEN AK PARTİYLE GEÇEN VEKİL

AKP’li kaynaklardan edinilen bilgiye göre Akkal’a bugün gün içinde AKP rozetinin Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından takılacağı öğrenildi. Tamer Akkal’ın AKP’ye katılmasıyla birlikte AKP’nin Manisa’daki milletvekili sayısı da 6’ya yükselmiş olacak.

İlginizi Çekebilir

Antalyaspor’un hocası Alex oldu

Alex de Souza Antalyaspor’un yeni teknik direktörü oldu. Fenerbahçe efsanesi Alex, Türkiye’de hocalık yapacak. Antalyaspor’da …

Sınırsız Hosting