Ana Sayfa / Sağlık / Tan Taşçı sesini kaybedebilir

Tan Taşçı sesini kaybedebilir

Tan Taşçı son sağlık durumu kötü. Tan Taşçı müziği bırakabilir. ‘Zor İşimiz Zor’ adlı şarkısıyla adından söz ettiren ünlü şarkıcı Tan Taşçı’dan gelen kötü haber sonrasında hayranları üzüntüye boğuldu. Ünlü şarkıcının hayranları Tan Taşçı’ya ‘geçmiş olsun’ mesajları yağdırdı.

Şarkıcı Tan Taşçı ağır hasta. Geçtiğimiz Ağustos ayında yayınladığı ‘Zor İşimiz Zor’ adlı şarkısıyla dikkatleri üzerine çeken ünlü şarkıcı Tan Taşçı’dan gelen haber hayranlarını üzüntüye boğdu.

Türkiye’nin en çok konser veren sanatçıları arasında yer alan ünlü şarkıcı Tan Taşçı’nın konserlerinde zaman zaman öksürdüğü gözlenmiş ve bu durum hayranlarını korkutmuştı.

Ünlü şarkıcının bazı sağlık sorunları yaşadığı ve durumunun ciddi olduğu kaydedildi. SnobMagazin’de yer alan habere göre; Ünlü şarkıcı konserlerine ara verdi.

4 AY BOHUNCA SAHNLERE ARA VERECEK
Yoğun konser maratonu nedeniyle çok yıpranan ünlü şarkıcı, 4 ay boyunca konser vermeyecek. 4 ay boyunca sahnelerden uzak kalacak olan Tan Taşçı, bu süre zarfında hem vücudunu hem de sesini dinlendirecek.

DOKTORUNDAN ÖZEL İZİN
Ünlü şarkıcının bu 4 aylık süreçte sadece yılbaşı gecesinde, doktorundan aldığı özel izinle konser vereceği kaydedildi.

ÇOK SAYIDA GEÇMİŞ OLSUN MESAJI ATILDI
Ünlü şarkıcının sağlık sorunları nedeniyle 4 ay boyunca sahnelerden uzak kalacağını öğrenen hayranları Tan Taşçı’yı ‘geçmiş olsun’ mesajları yağdırdı.

İlginizi Çekebilir

Elektronik sigarada uranyum ve kurşun bulundu

Elektronik sigara içenlerde kurşun ve uranyum izine rastlandı. Elektronik sigaralarda çok büyük tehlike. Sigara ve …

Sınırsız Hosting