Ana Sayfa / Yaşam / Tarık Ünlüoğlu ölüm nedeni, cenazesi

Tarık Ünlüoğlu ölüm nedeni, cenazesi

EDHO’nun Ünal Bey’i ünlü oyuncu Tarık Ünlüoğlu hayatını kaybetti. Tarık Ünlüoğlu cenazesi ne zaman nereden kalkacak ailesi bilgilendirecek.Bir süredir tedavi gören usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu, 61 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Tarık Ünlü oğlu neden hayatını kaybetti cenazesi ne zaman nereden kaldırılacak araştırılıyor. Eşkiya Dünyaya hükümdar Olmaz dizisinde Ünal bey karakterini canlandıran ünlü oyuncu Tarık Ünlüoğlu yaşamı, yaşı ve ölüm nedeni bilgileri. Geçtiğimiz yıl akciğerlerinden rahatsızlık geçiren, geçtiğimiz günlerde de yeniden fenalaşan hastaneye kaldırılan bunun üzerine Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin son bölümünde yer alamayan Tarık Ünlüoğlu, 61 yaşında hayatını kaybetti.

TARIK ÜNLÜOĞILU KANSERE YENİK DÜŞTÜ

ünlüoğlu’nun aile yakını, usta oyuncunun bir süredir kanser ile mücadele ettiğini ve bu sabah tedavi gördüğü hastanede kansere karşı verdiği mücadeleyi kaybederek vefat ettiğini aktardı.

İlginizi Çekebilir

Üsküdar öldürülen 3 kişinin isimleri

Üsküdar pastane çatışma öldürülen 3 kişinin isimleri ve yaralıların kimlikleri. İstanbul Üsküdar’da bir pastanede barışmak …

Sınırsız Hosting