Ana Sayfa / Gündem / Tarkan’dan seçim mesajı

Tarkan’dan seçim mesajı

Mega Star Tarkan, 14 mayıs seçimleri için mesaj yayınladı birlik çağrısı yaptı. Millet İttifakı’nın destekçilerinden sanatçı Tarkan tüm kesimlere birlik çağrısı yaptı büyük takdir topladı.

Tarkan’ın seçim çağrısı çok konuşulur. 14 Mayıs seçimleri öncesi birileri toplumu gerip sanki savaş çağrısı yaparken sağduyulu sanatçılar da birlik çağrısı yapıyor. Seçimlere sayılı günler kala sanatçı Tarkan, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.
Tarkan, 9 Eylül 2022’de İzmir’de verdiği konserin videosunu dün akşam Instagram hesabından “Birlik olmamız lazım, barış içinde, huzur içinde yaşamamız lazım. Biz öyle bir milletiz, bunu bir daha yakalamamız lazım” notuyla paylaştı.

Tarkan, videoda ise şu açıklamayı yapıyor:

“Hep böyle sevgi ve neşe içinde kalın. Her şeyi kafaya takmayın. Üç günlük dünya. Gördünüz sahnem yıkıldı. Hayatta ne olacağı hiç belli olmuyor. Pamuk ipliğinde bir hayat. O yüzden her anın değerini bilmek lazım. Her günü son günümüz gibi yaşamak lazım. Birbirimizi sevmemiz lazım. Kırmamamız, birlik olmamız lazım. Barış ve huzur içinde yaşamamız lazım. Biz öyle bir milletiz, bunu bir daha yakalamamız lazım.”

İlginizi Çekebilir

1 Mayıs 201 gözaltı

İstanbul’da 1 Mayıs işçi bayramında 201 kişi gözaltına alındı. İşçi bayramı polis biber gazıyla öksürük …

Sınırsız Hosting