Ana Sayfa / Spor / Tayfun Taşdemir dünya şampiyonu

Tayfun Taşdemir dünya şampiyonu

Bilardoda Tayfun Taşdemir, dünya şampiyonu oldu. Güney Kore’nin Donghae şehrinde düzenlenen şampiyonanın finalinde Tayfun Taşdemir, İspanyol rakibi Ruben Legazpi’yle karşılaştı. Rakibini 50-14 yenen Tayfun Taşdemir, dünya şampiyonu olarak altın madalya kazandı. Bu başarıyla Türkiye 19 yıl sonra bu organizasyondaki ilk altın madalyayı kazandı.

Tayfun Taşdemir bilardoda dünyanın en iyisi oldu. Dünyaca ünlü Türk bilardocuların sayısı artıyor. Dünya 3 Bant Bilardo Şampiyonası’nda milli sporcu Tayfun Taşdemir altın madalya kazandı. Tayfun’un bu başarısıyla Türkiye’ye 19 yıl sonra bu organizasyondaki ilk altın madalyayı getirdi. Dünya 3 Bant Bilardo Şampiyonası’nda son olarak 2003 yılında Semih Saygıner şampiyonluk elde etmişti.

BAKAN KASAPOĞLU’NDAN TEBRİK

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Güney Kore’de düzenlenen Dünya 3 Bant Bilardo Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Tayfun Taşdemir’i tebrik etti. Bakan Kasapoğlu, yayımladığı tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Güney Kore’de düzenlenen Dünya 3 Bant Bilardo Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Tayfun Taşdemir’i kutluyorum. Dünyanın en iyi bilardo sporcularının mücadele ettiği 3 Bant Bilardo Şampiyonası’nda altın madalyanın sahibi olarak şampiyon olan Tayfun Taşdemir’in başarılarının devamını diliyorum. Ay yıldızlı bayrağımızın dalgalandırılmasında ve İstiklal Marşı’mızın dinletilmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”

İlginizi Çekebilir

Ofsayt değişiyor, yeni kural geliyor

Futbolda ofsayt kuralı değişiyor, yeni ofsayt kuralı ile futbolda daha fazla gol izlenebilecek. Ofsayt kuralı …

Sınırsız Hosting