Ana Sayfa / Kime Ait / Tekirdağ yeni doğalgaz kuyuları bulundu

Tekirdağ yeni doğalgaz kuyuları bulundu

Doğalgazda Tekirdağ faktörü ve yeni açılan iki kuyudan çıkan doğalgaz miktarı. Tekirdağ’da yeni iki doğalgaz kuyusu keşfedildi. Daha önce Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde doğal gaz keşfeden TPAO, yürüttüğü çalışmalar kapsamında Tekirdağ’da iki farklı kuyuda daha doğal gaz buldu.

Türkiye’de doğalgaz kuyuları Tekirdağ’da çoğalıyor. Tekirdağ’da çıkan yeni doğalgaz ve ekonomiye katkısı. Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) tarafından Tekirdağ’da yürütülen doğal gaz arama çalışmalarında iki noktada daha doğal gaz bulundu.

PINARCA MAHALLESİNDE KEŞFEDİLDİ

Daha önce Kapaklı ilçesi Karaağaç ve Kazak Gölü mevkiinde yürütülen sondaj çalışmalarından sonuç alan TPAO, Pınarca mahallesindeki iki kuyuda daha doğal gaz buldu.

ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE ŞEBEKEYE DOĞAL GAZ VERİLECEK

Yaklaşık 5 aydır bölgede çalışmalarını sürdüren TPAO, Kazakgöl-1 ve Doğu Pınarca-1 lokasyonunda doğal gaz buldu. Bölgede doğal gaz altyapı çalışmalarının devam ettiği belirtilirken, önümüzdeki günlerde şebekeye doğal gaz verileceği öğrenildi.

İlginizi Çekebilir

John Lennon gitarı satılıyor

Dünyanın en pahalı gitarı açık arttırmada satılıyor. Müzik dünyasının efsane grubu Beatles’tan John Lennon’un 1960’larda …

Sınırsız Hosting