Ana Sayfa / Genel / Teknofest 2021’e katılan sayısı

Teknofest 2021’e katılan sayısı

2021 Teknofest katılımcı sayısı kaç kişi, Teknofest’e geldi bilgisi. Dünyanın en büyük ikinci havacılık festivali TEKNOFEST bugün sona eriyor. Festivalin son günü hafta sonuna denk gelince yollara düşen vatandaşlar trafik ve toplu taşıma araçlarında yoğunluğa neden oldu. Bazı vatandaşların oluşan yoğunluk sebebiyle geri döndüğü görüldü.

TEKNOFEST 2021 KAÇ KİŞİ KATILDI, TEKNOFEST 2022 ne zaman nerede düzenlenecek sorusu.

21 Eylül’de başlayan Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST bugün sona eriyor. Sabah saat 9.00’da başlayan festival, gün boyu sürecek etkinliklerin ardından saaat 19.00’da ziyaretçilere kapılarını kapatacak.

SON GÜNDE YOĞUN KATILIM

Rekor katılımın gerçekleştiği TEKNOFEST’e hafta sonu tatili sebebiyle vatandaşların ilgisi daha da arttı. Sabahın erken saatlerinden itibaren yola koyulan vatandaşlar, trafik ve toplu taşımalarda yoğunluğa neden oldu.

SİHA VE CEZERİ’YE BÜYÜK İLGİ VAR

Festivalin son gününde 34 farklı kategoride yarışma düzenleniyor. Vatandaşlar özellikle milli teknoloji hamlesi SİHA ve uçan araba ‘Cezeri’ye yoğun ilgi gösteriyor.

TEKNOFEST’te son gün programı şöyle;

GERİ DÖNENLER OLDU

Öte yandan vatandaşların akın ettiği TEKNOFEST alanına yoğunluktan dolayı ulaşmakta zorluk çeken bazı vatandaşların geri döndüğü görüldü.

İlginizi Çekebilir

1 Mayıs 201 gözaltı

İstanbul’da 1 Mayıs işçi bayramında 201 kişi gözaltına alındı. İşçi bayramı polis biber gazıyla öksürük …

Sınırsız Hosting