Ana Sayfa / Kime Ait / Teknosa kampanya (Tupturuncu)

Teknosa kampanya (Tupturuncu)

Tupturuncu kampanyası başlatan teknoloji marketi Teknosa indirimi ürünleri ile teknoloji tutkunlarına yeni fırsatlar sunuyor. Teknosa mağazalarında tupturuncu kampanya başladı alışverişler katlandı. Teknosa, Tupturuncu Kampanyası ile sevilen teknoloji ürünlerini avantajlı fiyatlarla tüketicilere sunuyor.

Teknoloji mağazalarında indirim kampanyaları ve Teknosa’nın tupturuncu kampanyası geçerli olduğu tarihler. bilgisayardan akıllı saatlere yüzlerce ürün tupturuncu kampanyası kapsamında indirimli. Sabancı Holding iştiraklerinden Teknosa, pazartesi akşamına kadar sürecek olan Tupturuncu Kampanyası ile sevilen teknoloji ürünlerine avantajlı fiyatlarla erişme imkanı sağlıyor.

TEKNOLOJİ MARKETLERİ İNDİRİM TARİHLERİ

Tüm Teknosa mağazalarında ve teknosa.com’da geçerli kampanya ile teknolojiseverler, televizyondan akıllı telefona, notebooktan kişisel bakım ve küçük ev aletlerine kadar farklı ürün seçeneklerinde indirim ve kampanyalardan yararlanabilecek. Teknosa müşterileri, avantajlı fiyatlardan faydalanırken sektörde ilk kez ve sadece Teknosa, bazı ürünlerde kullanılmış olsa dahi 30 gün içinde ürün değiştirme fırsatı da sunuyor.

İlginizi Çekebilir

Bolu Tüneli 50 gün kapanıyor

Bolu Dağı tünelinin İstanbul istikametine olan bölümü 50 gün süreyle kapatılıyor. Bolu Dağı tüneli uzatma …

Sınırsız Hosting