Ana Sayfa / Kime Ait / Telegram üye sayısı 1 milyara gidiyor

Telegram üye sayısı 1 milyara gidiyor

Telegram hangi ülkenin, telegram kime ait ve telegram nasıl bir uygulama, telegram özellikleri artık daha çok sorgulanıyor. Kullanım koşullarında değişikliğe gitmeye hazırlanan WhatsApp, verilerini Facebook ile paylaşmayan kullanıcılara yasak getirmeye hazırlanırken, Telegram kullanıcı sayısı son 72 saatte rekor kırarak, 500 milyona ulaştı.

Telegram en çok üye kazanan sosyal medya devi olma yolunda. Telegram’a katılan kişi sayısı yakında milyarı bulacak. Sosyal paylaşım sitesi Facebook’un bünyesinde yer alan WhatsApp  kullanıcılarının hoşuna gitmeyecek bir karar için harekete geçti. Kullanım koşullarında değişikliğe gitmeye hazırlanan WhatsApp, verilerini Facebook ile paylaşmayan kullanıcılara yasak getirmeye hazırlanıyor. Değişikliğin ardından mesajlaşma platformu WhatsApp’tan sanal göç eden binlerce kullanıcı Telegram’a yöneldi. Telegram dünya genelinde aktif kullanıcı sayısının 500 milyona yükseldiğini duyurdu.

SON 72 SAATTE 25 MİLYONDAN FAZLA KULLANICI

Yapılan açıklamada son 72 saatte dünya genelinde 25 milyondan fazla kullanıcının Telegrama katıldığı belirtildi. Yeni gizlilik sözleşmesini sunan WhatsAppin dünya genelinde 2 milyardan fazla kullanıcısı bulunuyor.

İlginizi Çekebilir

Gülnihal Karadereli bıçalı saldırıya uğradı

Gülnihal Karadereli çalıştığı Marmaray’da bıçaklı saldırıda yaralandı. İstanbul’da Marmaray İstasyonu’nda güvenlik görevlisi olarak çalışan Gülnihal …

Sınırsız Hosting