Ana Sayfa / Kime Ait / Tera Yatırım Bankası kime ait, sahipleri
YATIRIM BANKALARI VE FAALİYETLERİ

Tera Yatırım Bankası kime ait, sahipleri

Tera Yatırım Bankası kim tarafından ne zaman kuruldu, Tera Yatırım Bankası yönetimi kimlerden oluşuyor ve bankanın sermayesi ne kadar bilgisi. Türkiye’deki yatırım bankaları ve sahipleri. Bankacılık, Düzenleme ve Denetleme Kurumu yeni bir yatırım bankası kurulmasına izin verdi. 300 milyon Türk Lirası sermayeli Tera Yatırım Bankası’nın kuruluş izni Resmi Gazete’de yayımlandı.

Tera Yatırım Bankası kime ait., sahibi kim bilgisi. Tera Yatırım Bankası ne zaman kim tarafından kuruldu, Tera Yatırım Bankası yöneticileri kimler bilgisi. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunca (BDDK), 300 milyon lira sermayeli Tera Yatırım Bankası AŞ unvanlı bir kalkınma ve yatırım bankası kurulması onaylandı.

BANKANIN KURUCULARI

BDDK’nın Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan Kurul kararına göre, Emre Tezmen, Oğuz Tezmen, Gül Ayşe Çolak, Fatma Nurcan Taşdelenler ve Arena Finans Faktoring AŞ tarafından 300 milyon lira sermayeli Tera Yatırım Bankası AŞ unvanlı bir kalkınma ve yatırım bankası kurulmasına izin verildi.
Söz konusu karar, Bankaların İzne Tabi İşlemleri ile Dolaylı Pay Sahipliğine İlişkin Yönetmelik kapsamında verilen yetki çerçevesinde Bankacılık Kanunu uyarınca alındı.

İlginizi Çekebilir

GPT-4o özellikleri kurulumu

OpenAl yeni yapay zekası ücretsiz. GPT-4o nasıl kurulur, özellikleri ve teknik bilgileri. Yapay zeka sohbet …

Sınırsız Hosting