Ana Sayfa / Genel / Terazi Burcu 2021 yorumu

Terazi Burcu 2021 yorumu

Terazi Burcu 2021 neler bekliyor, değerlendirmesi ve Terazi Burcu önemli günleri 2021. 2021 şanslı ve şanssız burçlar bu yılda hangi burcu ne bekliyor açıklaması. yıllık Terazi Burcu 2021 neler olacak terazi kadını ve terazi erkeğini bekleyen önemli tarihler. Satürn ve Jüpiter’den en büyük desteği alacak burçlardan biri de sizsiniz! Artık emeklerinizin karşılığı alma, sahneye çıkma ve kendinizi gösterme zamanınız geldi. Uzun süredir özellikle aile, düzen, kariyer konularında zorlanıyorsunuz. Hayatınızdaki belirsizler ya da aniden yaşanan gelişmeler sizleri çok sarstı

Terazi Burcu 2021 genel değerlendirmesi, bu yılda burçları bekleyenler. 2021 Terazi Burcu kadını ve erkeği için en önemli tarihler ve neler olacak bilgisi. Kiminiz yeni bir iş kurmuş, yeni bir yere taşınmış, evlenmiş ya da çocuk sahibi olmuş olabilirsiniz. Hayatınızda yenilik olarak başlayan her neyse artık düzene girdiğini hissedeceksiniz. Evli olan ya da çocuk sahibi olan teraziler için 2021 yılı çocukların ön planda olduğu bir yıl olacak. Çocuk sahibi olabilirsiniz, çocuğunuz evden ayrılabilir, evlenebilir, yeni bir eğitime başlayabilir. Yaşanacak gelişmeler sizi hem mutlu edecek, hem de sizin de taşın altına elinizi koymanıza sebep verecek. Çocuğunuzun hayatında olan gelişme belki de sizin ona destek olmanızı gerektirecek olabilir.

TERAZİ BURCU 2021 AŞK, PARA VE İŞ HAYATI
Jüpiter ve Satürn sizi aşk ve ilişkiler konusunda destek veriyor. İlişki arayışı içinde olan, aşk isteyenler için çok güzel bir yıl olacak. Belki de uzun süredir beklediğiniz ve ciddi bir birlikteliğe başlayacaksınız. Evlilik düşünüyorsanız maddi konularda biraz zorlayabilirsiniz. Finansal olarak bazı belirsizlikler söz konusu olacak. Çünkü Uranüs gibi sürprizle, bir gezegen parasal kaynaklarla ilgili bir alanda seyrediyor. Eğer bu dönemde evlenirseniz çok borçlanabilirsiniz. Aman dikkatli olun!

2021 terazi burcu yaşam ve önemli tarihleri

Kişisel gelişimiz için güzel bir yıl olacak. Yeni eğitimler almak isteyebilirsiniz, akademik kariyer, yüksek lisans, bir alanda uzmanlaşma ile ilgili destekleniyorsunuz. Ayrıca teknoloji, iletişim, astroloji, okült konular yabancı dil gibi konularda eğitimler alabilirsiniz. Hatta bu alanlardan ekstra paralar da kazanabilirsiniz. Reklam, pazarlama, web sitesi açma gibi konuları bu sene için işinizde kullanmalısınız. 13 Mayıs-28 Temmuz arasında iş hayatınızla ilgili yeni anlaşmalar yapabilirsiniz, yeni iş arkadaşlarınız olabilir, yanınıza çalışan alabilirsiniz. Uluslararası ticaret konusunda Mayıs- Haziran ayları gelişmeler olabilir. Fakat bu dönemde Merkür Retro olacağı için dikkatli olmakta fayda var. Özellikle bu dönemde imza atmanızı tavsiye etmiyorum. 15 Eylül-31 Ekim arasında Mars burcunuzda hareket ediyor olacak. Eğer bir ortaklı iş yapıyorsanız bu dönemde bazı pürüzlerle karşılaşabilirsiniz. Sizin motivasyonuz yüksek olacak, ama ortağınızdan beklediğiniz reaksiyonu alamayabilirsiniz. Ortağınızla ilgili kararı Kasım ayı sonrasında vermelisiniz. Yıl sonu size parasal açıdan bir avantaj sağlayabilir. 19 Kasım’da gerçekleşecek olan tutulma size başkalarının kaynaklarından yararlanma fırsatı verebilir, burs alabilirsiniz, uygun fiyatlı bir kredi fırsatı yakalayabilirsiniz.

2021 yılı sizlere şans ve güzellikler getirsin.

Karma Astrolog Kübra DENİZCİ

İlginizi Çekebilir

Yanmış tencere tava temizliği

Mutfakta yanan tencere ve tavalar nasıl temizlenmeli, yanmış tava ve tencere temizliği için gerekli malzemeler. …

Sınırsız Hosting