Ana Sayfa / Manşet / Terörist Metin Daşdemir yakalandı

Terörist Metin Daşdemir yakalandı

Bedirhan bebeğin katili terörist yakalandı. Hakkari’de asker eşini ve bebeğini katleden PKK’lı terörist Metin Daşdemir yakalandı. Hakkari Yüksekova’daki saldırıda anne ve bebeğini şehit eden terörist Metin Daşdemir yakalandı.

Hakkari’de asker oğlu bebek Bedirhan’ı ve annesini şehit eden terörist yakalandı. PKK’lı terörist Metin Daşdemir kimdir nereli. Hakkari Yüksekova’daki saldırıda, asker eşi Nurcan Karakaya ile bebeği Bedirhan’ın şehit edildiği saldırının faillerinden PKK’lı terörist Metin Daşdemir yakalandı. Jandarma ekipleri, terörist Metin Daşdemir’in Yüksekova ilçesindeki bir evde olduğu bilgisine ulaştı.

Harekete geçen ekipler, eve düzenledikleri operasyonla teröristi sağ olarak yakaladı. Teröristin 9 terör saldırısının faili olduğu ortaya çıktı. Yapılan aramalarda 3 uzun namlulu silah ve çok sayıda mühimmat ele geçirildi.

EŞİNİ ZİYARETTEN DÖNÜYORDU

Nurcan Karakaya, 11 aylık oğlu Bedirhan’la birlikte 31 Temmuz 2018’de Hakkari’nin Yüksekova ilçe merkezine yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta bulunan Büyükçiftlik beldesi Susak Deresi mevkisinde bulunan üs bölgesinde görevli Astsubay Çavuş eşi Serkan Karakaya’yı ziyaret etti.

Ziyaret sonrası aracıyla üs bölgesinden ayrılan Nurcan Karakaya (25) ve yanındaki 11 aylık oğlu Mustafa Bedirhan PKK’lı teröristlerin önceden tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit oldu.

Şehit anne ve oğlunun naaşları Otluca Dağ Komando Tugay Komutanlığındaki törenin ardından havayoluyla eşi Jandarma Astsubay Çavuş Serkan Karakaya’nın memleketi Kayseri’ye getirildi. Burada cenazeler için helallik alındı. Ardından cenazeler karayoluyla Nurcan Karakaya’nın annesi Suudiye Demir (57) ve kardeşi Emirhan Demir’in (15) yaşadığı Sivas Şarkışla ilçesine getirilerek defnedildi.

İlginizi Çekebilir

Canlı Galatasaray-Fenerbahçe izle

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi başlama saati ve tarihi. canlı maç izle GS-FB saati ve kadroları belli oluyor. …

Sınırsız Hosting