Ana Sayfa / Kime Ait / THY internet sitesi hacklendi mi?

THY internet sitesi hacklendi mi?

THY’nin internet sitesinin hacklendiği öne sürüldü. Gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak yaptığı paylaşımda, “Türk hava yolları internet sitesi hacklendi. Saldırının Iraktan geldiği iddiası var. Başka saldırılar olacağı da söyleniyor. Birileri iş üzerinde.” dedi.

THY sitesi hack’lendi iddiası. Bilgisayar korsanları 22 Temmuz 2022 günü THY’nin internet sitesini çökertti bilgisi geldi. Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak da yapktığı paylaşımda, “Türk hava yolları internet sitesi hacklendi. Saldırının Iraktan geldiği iddiası var. Başka saldırılar olacağı da söyleniyor. Birileri iş üzerinde.” ifadelerine yer verdi. THY’den ise henüz bu konuda resmi bir açıklama gelmedi.

THY’nin internet sitesinin Iraklı bilgisayar korsanlarınca hacklendiği yönündeki bilgiler de henüz doğrulanmadı. Song ünlerde Türk kurum ve kuruluşlarına yönelik siber saldırılarda artış yaşanıyordu. Dilipak da bu konuya dikkat çekerek, sırada yeni hedeflerin olabileceği uyarısını yaptı.

Şu sıralarda THY’nin internet sitesine girmek isteyenler hata mesajıyla karşılaşıyor. THY yönetiminin kısa süre içinde bir açıklama yapması bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

İBB, peşkeş çekilen mülklerini geri alıyor

İstanbul’da TÜGVA ve AKP’ye verilen mülkler tek tek geri alınıyor. İstanbul adeta TÜGVA ve AKP’ye …

Sınırsız Hosting