Ana Sayfa / Kime Ait / THY #TarihiYolculuk bileti linki

THY #TarihiYolculuk bileti linki

19 Mayıs THY özel uçuşu ve bileti alma. #TarihiYolculuk THY 19 Mayıs linki. Sosyal medya hesaplarında paylaşılmaya başlayan ve merak konusu olan THY 19 Mayıs özel uçuşu nedir? Tarihi yolculuk kaydı nasıl yapılır? Twitter, Facebook, Instagram kullanıcılarının paylaştığı THY 19 Mayıs hatıra bileti nasıl alınır araştırılıyor. Sosyal medyada gündem olan THY 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı’na özel uçuşu #TarihiYolculuk ve #TK1919 etiketleriyle paylaşılacak. İşte THY 19 Mayıs hatıra bileti kampanyası başvuru linki..

THY’nin 19 Mayıs özel uçuş bileti alma ve başvuru. Tarihi yolculuk THY bileti. Türk Hava Yolları (THY), 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na özel, tarihi bir uçuş gerçekleştirecek. Peki bu özel ve anlamlı uçuşun önemi nedir? Twitter, Facebook, Instagram’da paylaşım sayıları artan THY 19 Mayıs özel uçuşu hakkında bilinmesi gerekenler ve Tarihi yolculuk kaydı hakkında merak edilenler…

THY 19 MAYIS ÖZEL UÇUŞU NEDİR?

THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Milli Mücadele’yi başlattığı tarihten 101 yıl sonra, 19 Mayıs 2020’de İstanbul’dan Samsun’a düzenlenecek uçuş, TK1919 sefer sayısı ile gerçekleşecek.
TARİHİ YOLCULUK KAYDI NASIL YAPILIR?

Bayrak taşıyıcı hava yolunun bu tarihi yolculuğuna evlerinde kalarak katılmak isteyen kişiler “www.tarihiyolculuk.com” adresi üzerinden hatıra biletlerini oluşturabilecek. Oluşturulan hatıra biletler bugünden itibaren “#TarihiYolculuk ve #TK1919” etiketleriyle sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılabilecek.

Kayıt olma ekranına adınız ve soyadınızı yazarak ‘uçuşa katıl’ butonuna tıklamanız yeterli.

KAYIT İÇİN TIKLAYINIZ

İlginizi Çekebilir

İBB, peşkeş çekilen mülklerini geri alıyor

İstanbul’da TÜGVA ve AKP’ye verilen mülkler tek tek geri alınıyor. İstanbul adeta TÜGVA ve AKP’ye …

Sınırsız Hosting