Ana Sayfa / Manşet / Tiger Woods yeniden şampiyon

Tiger Woods yeniden şampiyon

Golf’ün yaşayan efsanesi Tiger Woods 11 yıl sonra yeniden yeşiy ceketin sahibi oldu ve 2.2 milyon dolarlık ödüle ulaştı. ABD’li ünlü golfçü Tiger Woods, spor tarihinde yerini alacak geri dönüşlerden birine imza attı. Uzun süredir sakatlıklarla mücadele eden Woods 11 yıl aradan sonra ilk kez büyük bir turnuva kazandı.

Golf sporu denince akla ilk gelen isim olan Tiger Woods büyük bir şampiyonluk daha kazandı tam 11 yıl sonra. Tiger Woods özel hayatı ve sağlık sorunları nedeniyle golf hayatı bitti denildiği bir dönemde yine yeşil ceketin sahibi oldu ve tabi milyonlarca doların da. ABD basını ünlü golfçü Tiger Woods’u konuşuyor. Özel hayatında yaşadığı çalkantılar ve geçirdiği sakatlıklar nedeniyle sporu bırakma noktasına gelen 43 yaşındaki Woods, inanılması güç bir geri dönüşe imza attı.

Augusta’da düzenlenen Masters turnuvasında Francesco Molinari’yi geride bırakan Woods, turnuvayı kazanarak beşinci kez yeşil ceketin sahibi oldu. Woods, bu şampiyonlukla birlikte 2.2 milyon dolarlık (12.7 milyon TL) ödüle de ulaştı.

Woods, beşinci kez yeşil ceketin sahibi oldu.

2008’deki Amerika Açık zaferinden bu yana ilk kez büyük turnuva kazanma sevinci yaşayan Woods, geçirdiği zorlu dönemlerle ilgili duygusal açıklamalarda bulundu. Belinden 4 kez ameliyat geçiren Woods, “Ameliyatlar sonrası bırakın golf oynamak, yürümekte bile zorlanıyordum. Bir süre sonra yeniden golf sopasını sallayabildiğimi gördüm.

Vücudum belki iyi durumda değildi ama ellerim hala çok iyiydi. Bu nedenle yeniden denemeye karar verdim ve şampiyon olarak karşınızdayım. Yaşadığım onca şeyden sonra yeniden burada olabilmek çok güzel bir duygu” dedi.

İlginizi Çekebilir

Galatasaray-Fenerbahçe 11’leri

Galatasaray-Fenerbahçe ilk11leri kiler kadroda kimler yok bilgisi. Galatasaray-Fenerbahçe canlı izle anlık tüm ggelişmeler e spor …

Sınırsız Hosting