Ana Sayfa / Genel / TOKİ Adana ismi çıkanlar listesi

TOKİ Adana ismi çıkanlar listesi

Adana TOKİ kura sonucu ismi çıkanlar listesi. TOKİ Adana isim listesi kimler kurada kazandı ismi çıktı bilgisi. İl İl Toki kura isim listesi kazananlar listesi. Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) “İlk Evim, İlk İş Yerim” projesi kapsamında Adana’da inşa edilecek 6 bin 356 konutun hak sahibinin belirleneceği kura çekimi başladı. Çukurova, Seyhan, Yüreğir ve Ceyhan’da 4 bin 100 konut için kura çekimi canlı yayınlanıyor. Peki, Adana kura çekimi sonuçları nasıl sorgulanır?

TOKİ Adana isim listesi kurada ismi çıkmanlar listesi sorgulama. Adana TOKİ kura sonuçları isim listesi belli oldu.

TOKİ Adana kura çekimi sonuçları: Adana TOKİ kura çekimi canlı yayını ve isim listesi sorgulama - 1

TOKİ 5’inci etap kura çekimi Adana iliyle devam ediyor. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesini gerçekleştiren TOKİ, bugün Adana’da yapılacak olan kura çekimiyle devam edecek. Noter huzurunda canlı yayınlanacak olan kura çekimi sonrasında, kura sonuçları isim listesiyle belli olacak.Canlı çekilişin hemen ardından Ankara Gölbaşı Gerder ile Adana Merkez (Seyhan, Çukurova, Yüreğir, Ceyhan) ilçelerinde hak sahipleri belirlendi. TOKİ kura çekimi sonuçlarını T.C kimlik numaraları ile öğrenebilirsiniz.

TOKİ Adana kura çekimi sonuçları: Adana TOKİ kura çekimi canlı yayını ve isim listesi sorgulama - 2

Çukurova, Seyhan, Yüreğir ve Ceyhan’da 4 bin 100 konut için 83 bin 65, Sarıçam’da 800 konut için 17 bin 294, Yumurtalık’ta 300 konut için 2 bin 497, Kozan’da 500 konut için 4 bin 268, İmamoğlu’nda 500 konut için 1685 ve Tufanbeyli ilçesindeki 156 konut için 330 başvurunun bulunduğu kura çekimleri sonuçları e-Devlet üzerinden sorgulanabilecek.

TOKİ Adana kura çekimi sonuçları: Adana TOKİ kura çekimi canlı yayını ve isim listesi sorgulama - 3

Noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekilişi TOKİ’nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden takip edilebiliyor.​

TOKİ Adana kura çekimi sonuçları: Adana TOKİ kura çekimi canlı yayını ve isim listesi sorgulama - 4

Başvuru sahipleri arasında “Hak Sahibi Belirleme Kurası”, noter huzurunda, TOKİ yetkilileri denetiminde çekiliyor. “Diğer alıcılar” kategorisindeki hak sahipleri de kura ile belirlenecek. Kura yeri ve programı daha sonra TOKİ’nin internet sayfasında açıklanacak.

ADANA KURA ÇEKİMİ TAMAMLANDI

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan ‘İlk Evim, İlk İş Yerim’ projesinin Adana etabında kura çekimleri bugün başladı. Kentte yapılacak 6 bin 356 konut için 109 bin 239 kişinin başvuru yaptığı belirtildi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) eliyle hayata geçirilen Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi “İlk Evim, İlk İş Yerim” projesinin Adana etabı olan 6 bin 356 konut için kura çekimleri başladı. Yüreğir Kültür Merkezi’nde gerçekleşen kura çekiminin 2 gün süreceği belirtildi. Projeye toplam 109 bin 239 kişi başvurduğu kura çekiminin ardından 6 bin 356 hak sahibinin belirleneceği ifade edildi. İlk kuraları ise Adana Valisi Süleyman Elban çekti.

İlginizi Çekebilir

Yanmış tencere tava temizliği

Mutfakta yanan tencere ve tavalar nasıl temizlenmeli, yanmış tava ve tencere temizliği için gerekli malzemeler. …

Sınırsız Hosting