Ana Sayfa / Kime Ait / TOKİ Bilecik kura sonuç listesi

TOKİ Bilecik kura sonuç listesi

Bilecik TOKİ kura listeleri açıklandı mı TOKİ Bilecik ev kurası çıkanların isim listeleri nerede yayınlanıyor bilgisi. TOKİ bilecik ve İlçeleri kura listeleri ve ev hakkı kazanan isimler listesi hazır mı? Bilecik merkez ve ilçelerde yapılacak olan 987 TOKİ konutunun kura çekimi tarihi belli oldu. Bilecik merkez, Osmaneli, İnhisar, Pazaryeri, Söğüt, Bayırköy ve Bozüyük’te yapılacak 987 sosyal konutun kura çekimi, 15 Ocak 2023 tarihinde yapılacak

TOKİ Bilecik ve ilçeleri kura sonuçları listesi. Bilecik TOKİ kura sonuç listesi açıklandı mı, Bilecik ve ilçeleri TOKİ kura sonuç listesi ev çıkan kişilerin isimleri.

“İlk Evim Projesi” çerçevesinde Türkiye geneli yapılacak olan 100 bin konut çerçevesinde Bilecik’te inşa edilecek olan 987 konutun kurası 15 Ocak 2023 tarihinde çekilecek.

Bilecik merkez Atatürk Spor Salonu’nda vatandaşların katılımıyla yapılacak olan kura çekiminde Merkez’de 200 olmak üzere ilçelerde yapılacak konutların kura çekimi şöyle:

– Osmaneli’de 287,

– İnhisar’da 121,

– Pazaryeri’de 100,

– Söğüt’te 100,

– Bayırköy’de 99,

– Bozüyük’te 80 olmak üzere toplam 987 konutun sahipleri belirlenecek.

KURA ÇEKİMİNİN MART 2023’E KADAR TAMAMLANMASI BEKLENİYOR

Proje kapsamında 81 ilde 250 bin sosyal konutun Mart 2023’e kadar etaplar halinde kuralarının çekilmesi ve hak sahiplerinin belirlenmesi planlanıyor.

ORTA GELİRLİLERE TOKİ LÜKS EVLERİ

‘YENİ EVİM’ KAMPANYASININ DETAYLARI BELLİ OLDU!
Cumhuriyet tarihinin en büyük TOKİ Sosyal Konut Projesi sonrası Başkan Recep Tayyip Erdoğan, orta gelir grubuna yönelik yeni kampanya için talimat vermişti.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum da geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada orta ve üst gelirli vatandaşlar için konut kampanyası yapılacağını duyurmuştu. Orta gelir grubu için yapılan çalışmada kredi faiz oranları ve ödeme planı üzerinde çalışmalarda sona gelindi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’unOrta gelir grubu için yapılan ‘Yeni Evim’ projesine ilişkin detayları, 4 Ocak 2023 Çarşamba günü saat 10.00’da kamuoyu ile paylaştı.
ORTA GELİRLİYE KONUT KAMPANYASI BAŞVURU ŞARTLARI
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum tarafından Yeni Evim Projesin’de detayları açıkladı. İşte ‘Yeni Evim Projesi’nde merak edilen o detaylar:

Sıfır konutlar olacak

Kişinin üzerinde konut olmayacak

1 yıl ikamet şartı bulunuyor

Son bir yılda konut aldığı ilde konut satmamış olacak

Peşinat yüzde 10

İlginizi Çekebilir

Yiğit Akü kime ait, sahibi

Yiğit akü kime ait, sahibi, Yiğit Aküne zaman nerede kuruldu. Borsa İstanbul Yiğit Akü hisseleri …

Sınırsız Hosting