Ana Sayfa / Spor / Tolga Gani Zengin neci, nereli, kim?

Tolga Gani Zengin neci, nereli, kim?

Tolga Gani Zengin aslen nereli, kaç doğumlu? Tolga Gani Zengin neci, mesleği ve kimdir. TFF başkan adayları kimler.

Tolga Gani Zengin aslen nereli, yaşı, eğitimi ve neci bilgileri. Tolga Gani Zengin TFF Başkan adayı oldu. 18 Temmuz’da seçime gidecek olan TFF’de Tolga Gani Zengin, başkanlığa aday olduğunu duyurdu.
Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) 18 Temmuz’da gerçekleştireceği seçimli genel kurul öncesi Tolga Gani Zengin, başkan adaylığını duyurdu.

Tolga Gani Zengin, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Değerli Spor Kamuoyuna

Son yıllarda Türk futbolunda yaşanan kaos hepimizin malumudur. Futbolumuzdaki kriz ortamının Türkiye Futbol Federasyonu’ndaki liyakatsiz ve basiretsiz yöneticiler tarafından etkili ve kararlı olarak yönetilmemesi sorunları her geçen gün daha da derinleştirmektedir.
Tüm bu tespitler doğrultusunda, futbol dünyasının önde gelenleriyle yaptığımız istişareler sonucunda ben ve ekibim Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı’na aday olmaya karar verdik.

Futbol Federasyonu’nda sorunun kişiler değil sistem olduğu bilincinden hareketle herkesin hem fikir olduğu yozlaşmış yapıyı tamamen yıkıp, yeni ve modern standartlarda bir sistem kurulması, belirli kulüplerin değil her kulübün sisteme dahil olması için TFF yönetimine adayız.
Türkiye liglerinin bitmesini mütakip Yönetim Kurulumuzu ve Federasyon Kurulları’nda görev alacak arkadaşlarımızı kamuoyuyla paylaşacağız.

Tüm futbol paydaşlarının desteğini bekliyorum.

Saygılarımla

Tolga Gani Zengin

TFF Başkan Adayı”

TFF Başkan adayı Tolga Gani Zengin kimdir? Tolga Gani Zengin hangi takımlı ve serveti?
Tolga Gani Zengin 2005-2009 yılları arasında Hamoglu Holding’in yönetim kurulu üyeliğini yaptı. Zengin, başarılı kariyerine İzmir Efes Convention Center’da operasyonlar yöneticisi olarak başladıktan sonra Crowne Plaza İzmir’de Asistan Genel Müdür olarak çalıştı. Kadıköy Anadolu Lisesi mezunu olan Zengin, üniversitede Boğaziçi Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği okudu. Beşiktaş’ta jübile yaparak futbolu bırakan Zengin ülkemizde büyük kulüplerde ve Türk Milli Takımında kalecilik yaptı, 250’den fazla futbol karşılaşmasında mücadele etti.

İlginizi Çekebilir

Canlı GS-FB maçı Var hakemi kim?

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi izle maçın Var hakemi İtalyan oldu. Galaasaray-Fenerbahçe maçı ilk 11’leri ve kimler kadroda …

Sınırsız Hosting