Ana Sayfa / Gündem / Transfer sezonu bitiş 2019-2020

Transfer sezonu bitiş 2019-2020

Futbolda bu yıl yaz transfer sezonu ne zaman bitiyor takımların son transferleri. 2019-2020 futbol sezonu transfer bitiş günü ve saati ne zaman sorusu. Futbol severler 2019-2020 süper lig transfer sezonu ne zaman kapanacak sorusunun yanıtını arıyor. İşte transfer sezonu bitiş tarihi

Transfer sezonu ne zaman bitiyor hangi gün son bu yıl soruları. Süper Lig ve diğere takımların son transferleri kim hangi futbolcuyu kaça aldı bilgisi. 2019-2020 Spor Toto Süper Lig sezonu ilk hafta müsabakaları oynanmaya başlandı. Bu süreçte futbolseverler transfer döneminin ne zaman başlayacağını da araştırıyor. Trabzonspor’un efsane kaptanı Cemil Usta’nın isminin verildiği yeni sezon 16 Ağustos günü başladı. Ziraat Türkiye Kupası kapsamında oynanacak müsabakaların ne zaman başlayacağı ve eşleşmeler ise henüz belli değil. 2019-2020 Transfer Sezonu Ne Zaman Bitecek? Spor Toto Süper Lig başlasa dahi kulüplerin tamamı kadrolarına takviye yapabilme hakkına sahip olacak. Transfer sezonu 2 Eylül tarihinde sona eriyor.

SÜPER LİG TRANSFER SEZONU NE ZAMAN BİTECEK?

TFF’den yapılan açıklamaya göre, 17 Haziran 2019 tarinide başlayan 2019-2020 futbol sezonunda 1. transfer ve tescil dönemi 2 Eylül 2019 tarihinde bitecek.

2. transfer ve tescil dönemi ise 4 Ocak 2020 tarihinde başlayıp, 31 Ocak 2020 tarihinde sona erecek.

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR, DANIJEL ALEKSIC’İ KADROSUNA KATTI

Medipol Başakşehir, geçen sezon Yeni Malatyaspor forması giyen Danijel Aleksic’i kadrosuna kattı.

Başakşehir, Malatyaspor’da gösterdiği performansla dikkat çeken ve sezon başında Suudi Arabistan takımı Al Ahli’ye transfer olan Sırp futbolcu Aleksic ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. 28 yaşındaki orta saha oyuncusu için düzenlenen imza töreninde Başakşehir CEO’su Mustafa Eröğüt yer aldı.

Aleksic, Süper Lig’de Malatyaspor formasıyla çıktığı 32 maçta 10 gol, 6 asist yapma başarısı göstermişti.

BURSASPOR, 8 OYUNCU İLE SÖZLEŞME İMZALADI

Transfer yasağını kaldırmasının ardından Bursaspor, 8 oyuncu ile sözleşme imzaladı. Dün anlaşma sağlanılan Çağlar Şahin Akbaba, Musa Araz, Cüneyt Köz, Recep Aydın, Anıl Karaer, Onurcan Piri ve Aykut Akgün’ün yanı sıra geçtiğimiz sezonu Boluspor’da geçiren Senegalli oyuncu Mamadou Diarra da sözleşme imzaladı.

Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde taraftara açık gerçekleşen törene Bursaspor Başkanı Mesut Mestan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. İlk olarak imzaya gelen Cüneyt Köz, transferinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Zor bir süreçten geçiyoruz, zoru başardık. Burada olmaktan dolayı onur ve gurur doluyum. Allah’ın izniyle Bursaspor’u layık olduğu yere, Süper Lig’e çıkaracağız” dedi. Genç kaleci Onurcan Piri ise, “Benim için çok özel bir transfer. İkinci kez yuvama döndüm. İnşallah takıma en iyi şekilde hizmet etmeyi planlıyoruz, Süper Lig’e şampiyon olarak geri döneceğiz” diye konuştu.

YENİ TRANSFER DIARRA: ÇOK MUTLUYUM

Öte yandan dün anlaşılan 7 oyuncunun yanında Bursaspor’un ilk yabancı transferi olarak imza törenine katılan Mamadou Diarra da, “Türkiye’nin en büyük kulüplerinden Bursaspor’da olmaktan çok mutluyum. Süper Lig’e dönmek için elimizden geleni yapacağız” dedi. Diarra, daha sonra taraftarın isteği üzerine üçlü çektirdi.

Bursasporlu taraftarlar da Başkan Mesut Mestan’a yoğun sevgi gösterilerinde bulundu. Başkan Mestan, taraftarın yoğun isteğini kırmayarak üçlü çektirirken taraftarla birlikte coşku yaşadı.

.

İlginizi Çekebilir

Kobani davası kararları

Kobani davası kim ne kadar ceza aldı. terör örgütü PKK yöneticilerine büyük ceza. Kobani davası …

Sınırsız Hosting